Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Parcul Chindia şi locurile de joacă din Târgovişte au făcut obiectul unei ample acţiuni de dezinfectare

Autor:

Data: 20 martie 2020, 9:17

  •  
  •  
  •  

Siguranţa cetăţenilor este prioritară pentru Primaria municipiului Târgovişte, mai ales în această perioadă, când ţara noastră se confrună cu un număr în creştere a persoanelor infectate cu Coronavirus.

Măsurile de combatere a efectelor COVID-19 la nivelul municipiului Târgovişte,  se aplică cu regularitate încă de acum o săptămână şi se amplifică de la o zi la alta.  

Începând de joi după-amiază şi pe parcursul întregii nopţi de vineri, Parcul “Chindia” şi locurile de joacă din Târgovişte au făcut obiectul unei ample acţiuni de dezinfectare.

În județul Dâmbovița nu există niciun caz de coronavirus, se află în izolare la domiciliu 559 persoane asimptomatice, au ieșit din izolare la domiciliu 208 persoane, se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens, 38 de persoane şi au fost testate 53 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmbovița, rezultatele sosite până în prezent, dintre acestea, fiind negative.

Rămâneți în acasă,evitaţi deplasările.

 Primăria Târgoviște încearcă, pe cât posibil, limitarea răspândirii coronavirusului. Astfel, sunt desfășurate şi următoarele acțiuni:

– Dezinfectare străzi și trotuare (de cel puțin 2 ori/săptămână);

– Dezinfectare generală a mijloacelor de transport în comun (de cel puțin 2 ori/săptămână). De asemenea, la finalizarea traseului se va desfășura un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere, a ușilor, scaunelor și a altor elemente de sprijin din autobuze și microbuze;

– Dezinfectare unități de învățământ: acțiune în derulare, cu precizarea că la redeschiderea cursurilor medicul școlar va realiza un triaj epidemiologic;

– Dezinfectare generală a spațiilor Primăriei, cu accent pe cele deschise publicului, la care se adaugă măsuri de dezinfectare curentă, cu caracter permanent;

– Distribuirea de măști și mănuși către personalul Primăriei care lucrează cu publicul


La toate acestea se adugă măsura diminuării programului de transport în comun cu aproximativ 40%. Astfel, vehiculele aparținând „SERVICII PUBLICE MUNICIPALE TÂRGOVIȘTE” vor funcționa după următorul program:

– 05.00 – 08.00 – curse normale;

– 13.00 – 16.00 – curse normale exterior ;

– 21.00 – 23.00  – curse normale.

De precizat că toate spațiile administrației publice locale târgoviștene destinate lucrului cu publicul sunt dotate cu dozatoare cu substanțe dezinfectante pe bază de senzor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.