Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

LUPTA CU COVID-19 şi la Răzvad: Primarul face apel la răzvădeni să evite deplasările, să respecte cu stricteţe măsurile de izolare şi în caz de nevoie să ceară sprijinul autorităţilor locale

Autor:

Data: 20 martie 2020, 17:36

  •  
  •  
  •  

Dacă virusul COVID-19 va  ajunge în cel mai scurt timp în comunele  sau oraşele şi municipiile din Dâmboviţa este din cauza faptului că „un lanț”de oameni l-au purtat și l-au dat mai departe. Soarta  tuturor dâmboviţenilor  dar şi a românilor depinde enorm de mult de modul în care înțelegem  să luăm în serios situația și să ne comportăm responsabil.Este foarte important să înțelegem dinamica agresivă a COVID-19, trebuie să rămânem în casă,să evitam  deplasările dacă nu este necesar  și să  se respecte  cu stricteţe măsurile coordonate de izolare și distanțare socială.

Primarul comunei Răzvad ,Emanuel Spătaru  , face un apel către cetățeni  să respecte recomandările instituțiilor publice pentru a se proteja și a preveni răspândirea coronavirusului,în primul rând să limiteze  deplasările dacă  situaţia nu o impune. Tototdată, persoanelor care se află în autoizolare să nu părăsească  locuinţa, persoanele care s-au întors recent în ţară să anunţe Primăria Răzvad iar persoanele care au nevoie de medicamente, alimente  sau alte informaţii  stricte legate de această situaie pot suna la Primărie,telefon-0729 161 544, 0724 733 563 și 0737 025 129,pentru a fi ajutați:  „Primăria Răzvad face apel la unitate, solidaritate, responsabilitate și înțelegere pentru prevenirea oricărui risc de răspândire a virusului COVID-19. Din păcate, nimeni nu este ferit de posibilitatea de a se îmbolnăvi. Totuși, stă în puterea noastră să fim disciplinați și să acționăm cât mai rapid pentru a preîntâmpina situațiile nedorite!Le recomandăm persoanelor care se află în autoizolare să NU PĂRĂSEASCĂ domiciliul, din respect pentru semenii lor. Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu și aveți nevoie de ajutor pentru a vă procura alimente, medicamente sau alte produse, vă rugăm, contactați-ne și voi vă vom sări în ajutor! Ne puteți apela la numerele de telefon 0729 161 544 și 0724 733 563 (Asistență Socială).Dacă sunteți o persoană care s-a întors recent în țară sau dacă știți pe cineva care se află în această situație contactați imediat reprezentanții Primăriei la numerele de telefon: 0729 161 544, 0724 733 563 și 0737 025 129.Ne aflăm într-o situație critică și trebuie să ne protejăm sănătatea, mai presus decât orice! Așadar, facem încă o dată apel la înțelegerea dumneavoastră pentru a depăși această perioadă cu bine! Haideți să respectăm aceste reguli minime pentru binele nostru comun!Nu uitați că suntem alături de dumneavoastră! #TotulVaFiBine”,a transmis Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad.

Trebuie  să conştientizăm că  atunci când virusul se transmite deja în comunitate, devine aproape imposibil să îl oprești. Iar singura măsură eficientă e izolarea totală, cu deplasări extrem de reduse și foarte bine controlate. A fost rețeta de succes a Chinei în lupta cu acest virus.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.