Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputat Corneliu Ștefan: Șomajul tehnic în care ar putea intra 1.000.000 de români nu constituie o problemă pentru guvernul Orban

Autor:

Data: 19 martie 2020, 19:57

  •  
  •  
  •  

COMUNICAT DE PRESĂ

Șomajul tehnic în care ar putea intra 1.000.000 de români nu constituie o problemă pentru guvernul Orban. Faptul că 1.000.000 de români ar putea câștiga cu 25% mai puțin în următoarele luni nu trezește niciun sentiment ministrului Cîțu. Pentru liberalul de la Finanțe, românii sunt, în continuare, doar date statistice într-un calcul care nu are nicio legătură cu grijile și greutățile zilnice ale oamenilor.

Faptul că 1.000.000 de români ar putea câștiga cu 25% mai puțin în următoarele luni nu trezește niciun sentiment ministrului Cîțu.

PSD cere suspendarea, până la finalul anului, a plății creditelor bancare și a dobânzilor aferente, pentru firme și populație. Doar așa îi putem ajuta, nu cu jumătăți de măsură, așa cum face guvernul Orban.

Deja, în Ungaria, o astfel de decizie se aplică. De ce băncile de acolo pot accepta acest lucru, iar în România nu s-ar putea? Este o măsură vitală, curajoasă, propusă de PSD într-un set de proiecte încă de săptămâna trecută.

Faptul că 1.000.000 de români ar putea câștiga cu 25% mai puțin în următoarele luni nu trezește niciun sentiment ministrului Cîțu.

Pe de altă parte, nu putem să nu ne aducem aminte, din nou, de domnul Cîțu al Finanțelor și declarația dumnealui potrivit căreia România nu are nevoie de investiții în educație și sănătate. Ce am crezut atunci că a fost o declarație nefericită se pare că este un mod de a gândi al liberalilor.

PNL a alocat astăzi doar 42 de milioane Ministerului Sănătății în plină pandemie de coronavirus, deși, atunci când și-a asumat bugetul de stat pe 2020, a tăiat 3,5 miliarde lei lei (-22%) din bugetul aceluiași minister. Acum ne amăgește că rezolvă lucrurile cu picătura-supliment a celor 42 de milioane anunțată de Orban.

În aceste condiții, care mai este diferența între cei care încalcă regulile privind carantina și cei care nu alocă bani pentru a stopa răspândirea coronaviruslui?

Președintele PSD Dâmbovița

Deputat Corneliu Ștefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.