Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Târgoviștei, Cristian Stan face apel la responsabilitate și calm pentru a stopa lanțul contagios COVID-19

Autor:

Data: 18 martie 2020, 18:26

  •  
  •  
  •  

Suntem cu toţii într-o competiţie pe viaţă şi pe moarte cu COVID-19. Acest virus  poate fi uşor învins atunci când comunitatea se organizează şi se disciplinează. Dacă ne vom izola şi vom respecta regulile de igienă personală, virusul va putea fi oprit.

Cu toţii trebuie să dăm dovadă de solidaritate, să înţelegem că trebuie să rămânem mai mult acasă. Trebuie să manifestăm mai multă cumpătare în ceeea ce facem săptămânile viitoare, de ce facem va depinde starea de sănătate publică din municipiul Târgovişte, din Dâmboviţa şi din întreaga ţară.  

Panica este cel mai mare duşman al omului în aceste momente.  

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan  a făcut un apel căte târgovişteni, dâmboviţeni dar şi către toţi  românii, spunându-le să fie calmi, responsabili şi să dea ajutor autorităţilor care gestionează situaţia COVID-19.

Ajutorul nostru este să stăm acasă şi să respectăm  recomandarile specialiştilor. În județul Dâmbovița până la acest moment nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire cu COVID-19. Precizăm că, astăzi, 18.03.2020, se află în izolare la domiciliu 310 persoane asimptomatice și 38 persoane sosite, până în acest moment, în județul Dâmbovița din zonele de risc și plasate în carantină. Primăria Municipiului Târgovişte a luat deja  o serie de măsuri  pentru limitarea efectelor răspândirii Coronavirus (COVID-19). 

Prevenția în astfel de cazuri este esențială și de aceea  primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a dispus măsuri care nu trebuie să cauzeze panică în rândul cetățenilor, ci mai degrabă să le dea siguranța că se ia măsuri din timp pentru protecția lor și că administraţia târgovişteană  este pregătită pentru cazul nedorit în care situația evoluează negativ

 Târgovişte, Dâmboviţa, România este una singură pentru toți. Toți suntem România şi avem obligația să o dovedim. Dacă ne pasă, nu ieșim din casă!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.