Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Fieni a început dezinfecția străzilor din oraș

Autor:

Data: 18 martie 2020, 17:09

  •  
  •  
  •  

Curăţenia şi dezinfecţia cu substanţe biocide a început  şi pe străzile din oraşul Fieni . Primaria Fieni a luat noi măsuri de protecţie împotriva noului coronavirus. Se dezinfectează spaţiile de joacă,trotuarele, aleile, pieţele şi parcurile. Măsuri suplimentare de dezinfecţie a spaţiilor publice. Dezinfecţia se  face cu detergent biocid pe bază de clor, asa cum este recomandat de Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor. Pentru o mai mare eficienţă, suplimentar ,Primaria Fieni  va efectua prin intermediul operatorului autorizat şi o dezinfecţie a mobilierului stradal, a staţiilor de autobuz

Curăţenia şi dezinfecţia cu substanţe biocide a început  şi pe străzile din oraşul Fieni .

De altfel, şi Primăria Fieni a adoptat o serie de măsuri pentru protejarea populaţiei şi sprijină pe deplin activităţile instituţiilor din domeniul sanitar. „Rugăm populaţia şi agenţii economici să sprijine autorităţile prin respectarea regulilor transmise public”, a afirmat edilul Iulian Tătulescu.

Prin Dispoziția primarului nr. 142 din 17.03.2020, la nivelul Primăriei orașului Fieni s-au constitute şi echipe de lucru care vor oferi sprijin persoanelor vârstnice , bolnave și care locuiesc singure, în vederea procurării de alimente, medicamente, materiale de strictă necesitate, evitând astfel deplasarea lor în locuri publice și interacțiunea cu alte persoane, în contextul pandemiei Covid-19.
Dacă va aflați într-una din aceste situații sau aveți cunoștință despre astfel de persoane,  autorităţile din Fieni pot  fi contactate la nr. de telefon 0245 774 071.

 “Staţi în casă!

Împreună vom reuși!
Va fi bine!
Multă sănătate tuturor! ”, a transmis primarul Iulian Tătulescu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.