Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia: Medicii sunt prima linie în lupta cu COVID-19, fără ei, războiul cu virusul este pierdu şi au nevoie de medicamente şi echipamente pentru a fi salvatorii de care avem nevoie

Autor:

Data: 18 martie 2020, 11:44

  •  
  •  
  •  

 

Realitatea este că numărul de infectări COVID-19 va crește iar sistemul medical va asaltat de cazuri care vor necesita îngrijire medical de specialitate. Niciun sistem nu poate fi pregătit pentru un flux atât de mare de pacienți.  Acum este momentul ca  reprezentanţii  Guvernului   să ia cele mai rapide şi eficiente  măsuri pentru îmbunătăţirea  sistemului  medical. Nu mai este timp să ne uităm cu panică la boala care se apropie de noi, îi dăm putere bolii!

 Guvernul   trebuie  să susțină spitalele din România și cadrele medicale din prima linie pentru a lupta cu coronavirusul, punându-le la dispoziție echipamente și aparatură necesară.

Noi, cetăţenii  de rând,suntem responsabili. Rămânem în casă, respectăm regulile de carantină și izolare și respectăm regulile de igienă. Şi deputatul  PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia   a avut un mesaj  tranşant   pentru  actualul Guvern, afirmând  că PSD   a otat acest Guvern  din responsabilitate faţă de români în faţa acestui pericol care este virusul Covid-19 iar   în cel mai scurt  timp  se aşteaptă aceeaşi responsabilitate de la actualii guvernanți!

Sunt tot mai multe voci din lumea medicală care vorbesc despre lipsurile cu care se confruntă cei din sistem. Ei sunt prima linie în lupta aceasta şi au nevoie de medicamente şi echipamente pentru a fi salvatorii de care avem nevoie. 

Poate dacă Guvernul nu era aşa preocupat de privatizarea sănătăţii şi de anticipate, în timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne spunea că riscul pandemiei este unul real, s-ar fi putut face achiziții de echipamente de protecție şi echipamente medicale. Din păcate, nu s-au făcut!

Guvernul trebuie să conştientizeze rolul medicilor în această luptă- Fără ei, războiul cu virusul este pierdut. Iar ei au nevoie de tot sprijinul! 

PSD este şi va fi alături de medici. Guvernarea PSD a schimbat fundamental modul în care statul s-a raportat la importanta medicului în societate printr-o nouă grilă de salarizare, prin investiţii în echipamente. Personal, voi sprijini orice măsură care să sprijine sistemul medical să poată face faţă actualei ameninţări!”,a afirmat  deputatul Claudia Gilia.

Rămânem în casă! Fiţi responsabili!
Fiţi solidari! Implicarea   noastră va salva vieți.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.