Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PSD Dâmboviţa a trecut la şedinţele online în înteriorul partidului pentru a preveni răspândirea noului coronavirus

Autor:

Data: 17 martie 2020, 13:20

  •  
  •  
  •  

Şi  Politica se adaptează  în plină criză de coronavirus.Pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, politicienii  au   trecut  la politica  online în înteriorul partidului.

Concret, chiar preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan  a anunţat    că în cadrul unei platforme online completă şi  personalizată care aduce în același loc toate persoane  implicate în desfășurarea unui eveniment, a avut  discuţii fie pe teme politice ori  administrative, cu colegii din teritoriu, astfel încât aceștia să nu se mai deplaseze în afara localităților lor:” PSD Dâmboviţa folosește toate mijloacele pentru a preveni răspândirea noului coronavirus!
Astăzi, a fost organizată prima întâlnire on-line cu colegii din teritoriu, astfel încât aceștia să nu se mai deplaseze în afara localităților lor. Prin intermediul acestei platforme vom putea primi, rapid și în siguranță, toate măsurile luate la nivelul fiecărei localități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.
De asemenea, toate problemele din teritoriu vor fi transmise mai departe, spre rezolvare urgentă, instituțiilor implicate în lupta cu COVID-19.
”,a afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan

Şi Facebook şi Twitter sunt preferate de politicieni pentru a comunica rapid.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.