Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Împreună putem să învingem, haideți să fim cu toții uniți, să stăm în casă, să nu lăsăm COVID-19 să se răspândească în România şi în Dâmboviţa

Autor:

Data: 16 martie 2020, 19:42

  •  
  •  
  •  

România a intrat în stare de urgență. Președintele României a semnat luni decretul privind decretarea stării de urgență pe întreg teritoriul României pentru o perioadă de 30 de zile.

Trebuie să fim uniţi în această provocare, să arătăm compasiune faţă de ceilalţi, să fim răbdători şi, mai presus de toate, să căutăm mereu adevărul, să analizăm faptele şi să ne informăm din surse corecte, să nu mai dăm atenţie speculaţiilor şi mesajelor catastrofice. Fapte, nu frică. Mâini curate și inimi deschise. Dacă vă pasă,nu ieșiți din casă !

Vă comunicăm că în județul Dâmbovița până la acest moment nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire cu COVID-19.

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan și primarii comunelor Răzvad,Niculești și Bărbulețu au făcut un apel către toți cetățenii  județului  dar și către toți românii  să dea dovadă de calm,responsabilitate și să se respecte măsurile  transmise de autorități.

România a intrat în stare de urgență. Președintele României a semnat luni decretul privind decretarea stării de urgență pe întreg teritoriul României pentru o perioadă de 30 de zile.

Suntem într-o situaţie de criză, suntem îngrijoraţi dar nu trebuie să intrăm în panică. Nu este greu dacă respectăm ceea ce ne trasmit autorităţile medicale şi  autorităţi ale statului.

Trebuie să respectăm regulile de igienă, trebuie să evităm  orice deplasare dacă situația  nu o impune, trebuie să dăm  dovadă de mare responsabilitate.

De fiecare dată solidaritatea şi înţelegerea dintre noi ne-a fost piatra de temelie a acestui stat.

Polițiștii, jandarmii ambulantierii,medicii și reprezentanții IGSU au același mesaj emoționant adresat celor care par să nu înțeleagă că trebuie să evite pe cât posibil deplasările inutile prin oraș sau prin  comună în contextul crizei de coronavirus.

Lista ţărilor care înregistrează cel putin 500 de cazuri de îmbolnăviri se regăseşte pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică şi este actualizată în permanenţă.

La data de 15.03.2020,  ţările cu cel puţin 500 de cazuri înregistrate sunt: Spania, Germania, Franţa, Elveţia, Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Olanda, Danemarca, Belgia, Austria, SUA, Japonia.

Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile din surse oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii, la linia TELVERDE 0800 800 358

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.