Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Oficial: Examenele programate pentru obținerea permisului de conducere se suspendă pentru o perioadă de 30 de zile

Autor:

Data: 16 martie 2020, 17:49

  •  
  •  
  •  

Având în vedere evoluția situației epidemiologice de pe teritoriul României, în contextul apariției și răspândirii noii forme de coronavirus, care determină boala COVID-19, începând cu data de 17.03.2020, se suspendă la nivel național activitățile de examinare în vederea obținerii permisului de conducere, probele teoretică și practică, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

 Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa  vă aducem la cunoştinţă faptul că în perioada 11.03-31.03.2020, activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online.

Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.Accesul în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate- în original.

Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului. Pentru desfășurarea în condiții normale a activității contăm pe întelegerea dumneavoastră.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.