Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii, poliţiştii şi pompierii dâmboviţeni sunt la datorie zi şi noapte privind gestionarea situaţiei de criză generată de COVID-19

Autor:

Data: 15 martie 2020, 15:03

  •  
  •  
  •  

Ei sunt la serviciu pentru siguranţa noastră! Noi trebuie să fim responsabili! Rămânem în acasă!

 La nivelul  judeţului  Dâmboviţa , nu există persoane cu prezenţa virusului COVID-19 confirmată  însă specialiştii în Sănătate Publică, Instituţia Prefectului dar şi toate structurile din subordine  sunt pe baricade  şi iau măsuri privind gestionarea situaţiei de criză generată de COVID-19.

Jandarmii, poliţiştii şi pompierii dâmboviţeni  sunt la datorie zi şi noapte .Au existat mai multe acţiuni din partea structurilor aflate în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  Dâmboviţa   a montat corturi pentru triaj  epidemiologic la  Spitalul  Judeţean  de Urgenţă Târgovişte şi are pregătit personal  să intervină în orice moment dacă  situaţia  o impune.

 Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa  a acţionat cu zeci de echipaje care au asigurat însoţirea convoaielor auto în care se aflau persoane care au intrat  sau  urmează să intre în carantină instituţionalizată  sau autoizolare la domiciliu. Alţi poliţişti fac verificări la domiciliul persoanelor izolate  

 Şi Inspectoratul de Jandarmi Dâmboviţa  are angrenaţi  zeci de jandarmi cu  mijloace auto, care  asigură măsuri de ordine publică şi protecţie perimetrală centrele de carantină  din judeţ . În plus, există permanentă susţinere din partea  jandarmilor  în acţiunele poliţiştilor care asigură însoţirea convoaielor auto cu  persoane care au intrat  sau  urmează să intre în carantină instituţionalizată  sau autoizolare la domiciliu.

La nevoie structurile de poliţie și jandarmeria asigură măsurile de ordine publică și însoțire necesare, inclusiv fluidizarea circulației rutiere pe traseele de deplasare cu ocazia transporturilor realizate pentru gestionarea tuturor situațiilor ce vizează fenomenul coronavirus.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.