Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nu se confirmă informaţia că există două persoane din Caraș Severin, confirmate cu coronavirus şi carantinate în Dâmbovița

Autor:

Data: 14 martie 2020, 9:44

  •  
  •  
  •  

Gafă impardonabilă în comunicarea Ministerului Sănătăţii  privind  cazurile de coronavirus .  

Nu  există suspiciuni  şi nici cazuri de coronavirus  carantinate în Dâmboviţa. Pentru încă odată  se dovedeşte incompetenţa  Guvernului  în gestionarea crizei coronavirusului şi faptul că  aruncă ţara în haos. 

În urma unei  erori de comunicare,  vineri seară,Ministerul  Sănătăţii  anunţa   că  există  două persoane din  Caraș Severin, sosite din Italia în 10.03, confirmate în 13.03. şi carantinate în Dâmbovița. 

Total fals  însă panica a fost deja declanşată în rândul dâmboviţenilor. Am contactat autorităţile din Dâmboviţa  care  ne-au spus clar  că nu există suspiciuni  şi nici  cazuri de coronavirus  confirmate şi  carantinate în Dâmboviţa.

Vom reveni   cu o informare pe care  ar trebui să o primim  de la Ministerul Sănătăţii  prinvind  faptul că informaţia nu este adevărată , fiind o eroare de comunicare.

” Având în vedere evoluția situației epidemiologice actuale în contextul apariției și răspândirii coronavirusului COVID-19, vă comunicăm că la nivelul județului Dâmbovița NU au fost înregistrate cazuri de suspiciune sau îmbolnăvire.

Precizăm că se află în izolare la domiciliu 185 de persoane asimptomatice și 32 de persoane în carantină în spațiile identificate în acest sens.
Cele două persoane din Caras Severin, cazurile 94 și 95, se afla in carantină în județul Caras Severin nu în județul Dâmbovița”, se arată într-un comunicat emis de Centrul Județean de Comunicare și Informare Publică al județului Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.