Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa: Nu a existat un contact direct între mine și senatorul Vergil Chițac, în ultimele 14 zile

Autor:

Data: 14 martie 2020, 10:31

  •  
  •  
  •  

În urma informațiilor apărute în spațiul public în ceea ce privește intrarea mea în contact cu o persoană infectată cu COVID-19, respectiv senatorul Vergil Chițac, este de datoria mea să fac următoarele clarificări:

1. Nu a existat un contact direct între mine și această persoană în ultimele 14 zile.

2. Singura dată când am fost în apropierea acestei persoane a fost ziua de 18 februarie – deci acum 26 de zile -, dată la care nu exista dovada unei posibile infectări a acesteia cu COVID-19. Mai mult, niciunul dintre participanții la întrunirea de la Bruxelles din acea perioadă nu a manifestat simptome de infectare, așa cum rezultă din circulara primită de la oficialii NATO în data de 9 martie.

3. Conform aceleiași circulare, pe data de 23 februarie, delagatul francez la NATO, posibila sursă de răspândire a virusului, a participat la un eveniment în orașul său natal, Mulhouse, identificat ca fiind punctul de plecare pentru mai multe cazuri de coronavirus. Deci la 5 ZILE după plecarea mea și a domnului Chițac din Bruxelles.

Vă mulțumesc și vă asigur că respect și iau toate măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.