Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan: România se luptă cu coronavirusul iar Ludovic Orban, Florin Cîţu şi PNL vor alegeri anticipate

Autor:

Data: 9 martie 2020, 18:21

  •  
  •  
  •  

Trebuie să recunoaştem că România este în haos. De la o oră la alta, situaţia în ţara noastră se modifică privind răspândirea cu repeziciune a temutului coronavirus.

În spialele din ţară, fie că vorbim de cele din judeţe, fie că vorbim de spitalele din Bucureşti, este un haos total şi asta datorită unor măsuri negândite pe care “Guvernul Orban Demis ” le ia.

Mai mult, se observă că PNL insistă pe anticipate în timp ce România este în haos. Nu o spunem noi, ci o spun liderii PSD Dâmboviţa dar lucrurile se pot vedea cu ochiul liber. Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa a dat un mesaj clar: Responsabilitate, nu anticipate!

” În timp ce România, ca de altfel întreaga Europă, trece printr-un moment dificil, fără de precedent în istoria ultimilor 50 de ani, declanşat de răspândirea cu repeziciune a temutului coronavirus, Ludovic Orban, Florin Cîţu şi PNL sunt preocupaţi de angajarea ţării în procesul alegerilor anticipate, de declanşarea unei crize politice. Coronavirusul şi impactul său asupra colectivităţilor umane, asupra sănăţăţii românilor, asupra echilibrului social îi intresează mai puţin pe liberali!

Avem grădiniţele şi şcolile încă deschise, copiii merg liniştiţi la cursuri, deşi părinţii sunt panicaţi din cauza pericolului, din cauza veştilor transmise în media.
Din păcate, nu am auzit ca şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean #Dâmboviţa să trateze cu maximă seriozitate situaţia existentă la nivel european şi naţional.

Faptul că încă nu a apărut niciun caz în judeţul nostru şi că nu există momentan suspiciuni de îmbolnăviri cu coronavirus nu trebuie să îi determine să stea liniştiţi, calmi, nepăsători şi eventual să se gândească doar la calculele electorale.

În calitate de deputat în Parlamentul României, de preşedinte al PSD Dâmboviţa şi de cetăţean, îl rog pe şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, care acum se antrenează electoral, să trateze cu maximă seriozitate această problemă. Lăsaţi, domnilor, vraja puterii de-o parte şi preocupaţi-vă de chestiunile care dor cel mai mult şi care necesită o implicare totală şi responsabilă!”, a declarat deputatul Corneliu Ştefan,preşedintele PSD Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.