Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ziua Femeii şi reuşitele Ansamblului Folcloric “Florile Ocniţei”,sărbătorite în comuna Ocniţa

Autor:

Data: 8 martie 2020, 16:49

  •  
  •  
  •  

De Ziua Femeii a fost  mare sărbătoare în comuna  dâmboviţeană Ocniţa.   A fost o zi cu dublă semnificaţie pentru comunitate,  au fost sărbătorite  doamnele şi domnişoarele dar totodată  au fost premiaţi şi  membrii Ansamblului Folcloric “Florile Ocniţei”.

Primarul comunei Ocniţa, Eduard Barcău  a fost  gazda evenimentului  iar în discursul  său, şi-a exprimat bucuria că se află în mijlocul doamnelor și domnișoarelor, la aceasta deosebită sărbătoare şi nu în ultimul rând a adus  aprecieri activității Ansamblului Folcloric “Florile Ocniţei”,  care a făcut comuna Ocniţa cunoscută la nivel naţional.

La Ocniţa , ziua de 8 Martie a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Doamnele şi domnişoarele  din localitate s-au  simţit minunat pe acordurile muzicale ale micilor talente din localitate.

 Şi Ansamblul Folcloric “Florile Ocniţei”a susținut în fața publicului feminin un moment artistic deosebit.

Nu au lipsit  invitaţii de la judeţ, vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea, deputatul Corneliu Ştefan –preşedinte PSD Dâmboviţa,senatorul Titus Corlăţean-preşedinte executiv PSD Dâmboviţa şi Cristian Avanu-director LDP Dâmboviţa ,care au transmis doamnelor şi domnişoarele  dar şi Ansamblului Folcloric “Florile Ocniţei” cele mai frumoase gânduri.

Ansamblul Folcloric “Florile Ocniţei” reprezintă cu cinste comuna Ocniţa

Ansamblul Folcloric “Florile Ocniţei”,  a fost înfiinţat cu intenţia de a valorifica şi duce mai departe obiceiurile şi tradiţiile folclorice specifice comunei, şi  chiar a reuşit într-un timp foarte scurt.

Ansamblul este pe un drum bun şi speră să continue să confirme pe viitor faima pe care şi-a dobândit-o  într-un timp  destul  de scurt. Luna trecută,în cadrul Întâlnirii Asociației Comunelor din România “Satul românesc-parte integrantă a ruralului european”, primarului  Eduard Barcău, în numele comunei Ocnița, i-au fost acordate diploma de excelență şi trofeul “Nicolae Sabău- chintesenţa frumuseții cântecului popular” anul 2019, pentru contribuţia la promovarea, păstrarea valorilor şi civilizaţiei tradiționale specifice satului românesc.

Premiul se datorează în totalitate Ansamblului Folcloric “Florile Ocniţei”,coordonat de Viluţa Dimache. Cu acel prilej edilul Eduard Barcău le-a oferit diplome şi mediali membrilor Ansamblului Folcloric “Florile Ocniţei”.

Fiecare doamnă şi domnişoară  a primit flori din partea primarului localității şi invitaţilor.Ziua de 8 Martie 2020, a fost de neuitat la Ocniţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.