Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De 8 martie, un dar muzical pentru doamnele şi domnişoarele din oraşul Răcari

Autor:

Data: 8 martie 2020, 18:22

  •  
  •  
  •  

 

Ce poate fi mai frumos decât să sărbătorești femeia, care după divinitate este singura care dă viață.

Este singura, care merită tot respectul nostru și nu poți să faci altceva decât să le sărbătorești cum simți, cum gândești, să le fii alături, să le întâmpini cu o floare, să cânți, să râzi și uneori să plângi alături de ele.

Un asemenea gest a făcut și Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, care în semn de respect, le-a invitat la un spectacol  inedit pe toate doamnele și domnișoarelor din Răcari.

Pentru câteva ceasuri, acestea s-au simțit deosebite și prețuite pentru rolul lor în familie, dar și în comunitate.Femeile din Răcari au avut parte de un cadou deosebit de ziua lor, 8 martie.

Autoritățile au organizat un spectacol în care au evoluat artiștii locali dar şi invitaţi  de seamă, Ion Popa. Primarul Marius Craveţeanu ține foarte mult la acest obicei și, în fiecare an, Ziua Femeii este sărbătorită, în oraşul Răcari,așa cum se cuvine. Atmosfera a fost de poveste cu flori,zâmbete,muzică şi mici daruri.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, edilul Marius  Caraveţeanu şi-a exprimat prețuirea pentru rolul pe care-l au femeile  în viața comunității locale din oraşul Răcari   și în viața de zi cu zi şi le-a urat ca sărbătoarea Zilei Femeii să  le găsească în sănătate și belșug, fericite alături de cei dragi .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.