Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Partida Romilor Dâmboviţa a fost petrecere de 8 Martie, în cinstea membrelor şi simpatizantelor

Autor:

Data: 6 martie 2020, 21:50

  •  
  •  
  •  

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an,  cu prilejul  zilei de 8 Martie, membrele  şi simpatizantele Partidei Romilor,  să fie  invitatetele preşedintelui Partidei Romilor Dâmboviţa, Tudorică Răducanu, la Restaurantul Royal din Târgovişte și  să petreacă până târziu în noapte.

Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Dâmboviţa organizează acest evenimennt an de an în cinstea femeilor,şi aşa cum spune dânsul,este un lucru firesc făcut cu drag și din suflet. 

Nu au lipsit invitaţii: vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea,primarului municipiului Târgovişte,Cristian Stan-secretarul executiv al PSD Dâmboviţa ,deputatul Corneliu Ştefan –preşedinte PSD Dâmboviţa,senatorul Titus Corlăţean-preşedinte executiv PSD Dâmboviţa şi Cristian Avanu-director LDP Dâmboviţa . Doamnele şi domnişoarele au primit  cele mai frumoase gânduri şi flori.

 S-a cântat şi la multi ani  atât pentru doamne şi domnişoare dar şi pentru preşedintele Partidei Romilor, Tudorică Răducanu care a împlinit o frumoasă vârstă.

Au petrecut pe cinste, că doar o dată în an este 8 Martie. Momentele vesele de la petrecere au fost suprinse cu aparatul de fotografiat pentru amintiri memorabile care vor genera zâmbete și comentarii multă vreme de-acum încolo.

A fost  ziua în care doamnele și domnișoarele de la Partida Romilor Dâmboviţa și-au lăsat grijile acasă, s-au coafat, s-au machiat, s-au aranjat, s-au îmbrăcat elegant și apoi s-au lăsat servite și răsfățate.

Sala de petreceri a Restaurantului Royal din Târgovişte a răsunat de muzică și voie bună iar la organizarea distracției a pus umărul  preşedintele Partidei Romilor Dâmboviţa, Tudorică Răducanu.  

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.