Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mâine dimineaţă vor suna sirenele în judeţul Dâmboviţa

Autor:

Data: 3 martie 2020, 12:58

  •  
  •  
  •  

Miercuri, 4 martie 2020, în intervalul orar 10:00 – 11:00, vor fi acționate echipamentele din cadrul sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă județean.

Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm opinia publică asupra necesității și utilității derulării acestor antrenamente lunare.

În România semnalele de alarmare a populaţiei sunt: – Alarmă la Dezastre (5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele) – Prealarmă Aeriană (3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele) – Alarmă Aeriană (15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele) –  Încetarea Alarmei (un semnal continuu cu durata de 2 minute).

Exercițiile sunt destinate testării şi verificării sistemului de alarmare a populaţiei despre iminenţa unui pericol şi, implicit, dezvoltării reacţiei autorităţilor publice şi cetăţenilor în situaţii de protecţie civilă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.