Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sosirea primăverii, sărbătorită la Vulcana Pandele în cadrul Balului Mărțișorului

Autor:

Data: 1 martie 2020, 21:48

  •  
  •  
  •  

Cu fiecare început de primavară doamnele și domnișoarele sunt în centrul atenției. De 1 Martie, reprezentantele sexului frumos au fost răsfățate cu flori, sărutări și mărțișoare, iar seara s-a terminat cu petreceri.

Urmând unei frumoase tradiții, în prag de primavară, pe când iarna simțindu-și sfârșitul iar baba Dochia începe să-și lepede cojoacele, suflarea  din comuna dâmbovițeană Vulcana Pandele s-a strâns cu mic cu mare la  tradiționalul eveniment Balul mărțișorului. Gazdă nobilă și primitoare a fost și de această dată Căminul Cultural” Izvor de Apă Vie ” din localitate.

Pentru reușita deplină a acestui eveniment s-au implicat edilul Radu Vasile și viceprimarul Andreea Neacşu

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de edilul Radu Vasile  care a transmis calde urări  tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în sală.

Nu au lipsit invitații  de la județ. Deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița a amintit în mesajul transmit, și modul deosebit în care  comunitatea și administrația condusă  de primarul Radu Vasile îmbogățesc viața culturală din Vulcana Pandele, prin organizarea unor evenimente precum Balul mărțișorului.

Și vicepreședintele Senatului României, senatorul Titus Corlățean- președinte executiv PSD Dâmbovița,  a transmis un gând doamnelor și domnișoarelor  de la Vulcana Pandele. 

 Primarul  Radu Vasile şi  invitații  de la județ au oferit doamnelor și domnișoarelor mărțișoare pline de dragoste și bucurie. În mijlocul doamnelor și domnișoarelor de la Vulcana Pandele au mai fost  vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, deputatul Carmen Holban, Cristian Avanu, directorul LDP Dâmbovița, Claudiu  Mănescu- directorul Direcției  Județene de Tineret și Sport Dâmbovița și  vicepreședintele PSD Radu Popa şi alţi tineri social-democraţi.

Ambianța muzicală a antrenat în ringul de dans participanţii de la mic la mare.

Mai presus de orice, Balul mărțișorului a fost un prilej de mare bucurie și cadrul în care comunitate din Vulcana Pandele  s-a putut întâlni pentru ca membrii ei să se apropie și mai mult sufletește în spiritul prieteniei frățești.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.