Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, candidat la CJ Dâmboviţa

Autor:

Data: 27 februarie 2020, 12:29

  •  
  •  
  •  

PSD Dâmboviţa  a intrat în logica  pregătirii  alegerilor locale care se aproprie cu paşi repezi.

Ca orice  partid de pe scena politică ,miza cea mare  a PSD Dâmboviţa, este una clară  şi anume câştigarea  preşedinţiei CJ Dâmboviţa şi nu în ultimul rând  câştigarea  alegerilor  în cele 89 de localităţi. 

Un obiectiv  asumat public chiar de preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan  care   deja şi-a anunţat public   intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa. În cel mult două săptămâni,PSD Dâmboviţa  va prezenta candidatul  la funcţia de preşedinteal CJ Dâmboviţa. 

Votul  intern din PSD Dâmboviţa şi rezultatul unui sondaj de opinie   sunt cele două criterii esenţiale  pentru desemnarea oficială  a candidatului  la funcţia de preşedinte CJ Dâmboviţa.  

La acest moment,  mai  există  o persoană    din cadrul PSD Dâmboviţa care îşi doreşte fotoliul  de preşedinte CJ Dâmboviţa , Alexandru Oprea.  Drept urmare,   conducerea  PSD Dâmboviţa  a decis să nu  reducă şanşele  niciunuia  dintre doritori şi  a fost  lansată o competiţie internă  democratică pentru această candidatură ce are la bază cele două criterii amintite mai sus,adică cel mai bun  candidat să câştige  şi să candideze .  

Deputatul  Corneliu  Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa a spus  că este timpul  tinerei  generaţii să confirme atât în plan politic cât şi în plan administrativ.

Nu trebuie să ascundem faptul că   pe finalul anului trecut, unele formaţiuni politice  au  comandat  sondaje de opinie  în ceea ce priveşte candidatul  pentru funcţia  de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

Printre posibilii candidaţi   s-a regăsit  şi deputatul Corneliu Ştefan care a obţinut un rezultat destul de bun faţă de alţi  domni care   râvnesc  din nou la această funcţie chiar dacă  au avut şansa să-şi dovedească priceperea în  administraţia publică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.