Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Expoziţie de mărţişoare şi felicitări confecţionate de beneficiarii DGASPC Dâmboviţa

Autor:

Data: 25 februarie 2020, 17:35

  •  
  •  
  •  

Bucurie și culoare în mici atenții, realizate din suflet! Beneficiarii Centrului de Servicii Comunitare Sfântul Andrei Gura Ocniţei, ai Centrului de Servicii Comunitare Floarea Speranţei Pucioasa și ai Complexului de Servicii Sociale Târgovişte Floare de Colț, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, au făcut o tradiție din confecționarea mărțișoarelor, prin intermediul cărora vestesc venirea primăverii.

Obiectele mici, viu colorate, realizate din hârtie, mărgele, picturi, dar și croșetate cu multă atenție, sunt expuse spre vânzare la Târgul de cadouri și mărțișoare din Piața Mihai Viteazul Târgoviște.

Beneficiarii, de toate vârstele, au lucrat de zor la mărțișoare și felicitări, ajutați fiind de personalul din centre. Micile atenții nu au prețuri fixe, astfel încât fiecare oferă atât cât poate sau cât consideră că merită efortul persoanelor cu diferite deficiențe. Banii strânși din vânzarea acestora vor fi folosiți pentru achiziționarea materialelor necesare pentru desfășurarea activităților de lucru manual în cadrul  centrelor din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. 

Le găsiţi în Piața Mihai Viteazul, din Târgoviște, chiar la intrarea în cortul plin de cadouri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.