Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În 2020, investiţii majore în modernizarea şi dezvoltarea edilitară a comunei Corbii Mari

Autor:

Data: 21 februarie 2020, 21:25

  •  
  •  
  •  

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică a prezentat în cadrul conferinţei de presă a PSD Dâmboviţa, bugetul  localităţii pe anul 2020, realizările din perioada  anterioară  dar şi investițiile prevăzute pe acest an și a altor câtorva teme care îi vizează direct pe cetățenii comunei.

 Pentru administraţia locală condusă de edilul Ionuţ Bănică, întotdeauna a fost important capitolul de dezvoltare.

Bugetul comunei Corbii Mari este pentru al doilea an consecutiv cel mai mare buget pe care l-a avut localitatea , 63% merg către dezvoltare.  Potrivit edilului Ionuţ  Bănică,este cel mai mare buget pe care l-a avut comuna privind dezvoltarea.

Pentru  o corectă  informare a cetăţenilor, nici anul acesta,consilierii PNL nu au votat bugetul local, fără a avea amendamente sau propuneri. Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică a făcut şi o trecere în revistă  a  investiţiilor ce au un rol esenţial   în modernizarea şi dezvoltarea edilitară a comunei Corbii Mari.

Se investeşte în şcolile şi grădinţele  din localitate: Școala Corbii Mari,Școala Ungureni, Grădiniță Corbii Mari,Grădinițe Grozăvești şi Grădiniță Ungureni. Din buget local,se doreşte  şi achiziționarea unui  microbuz școlar cu 31 de locuri.

 Se lucrează şi la Dispensarul din Corbii Mari , investiţie cu finanţare pe PNDL2.  Investiţii se fac şi în infrastructura de apă şi canalizare  din comuna Corbii Mari.

 Pentru administraţia  de la Corbii Mari şi infrastructura rutieră reprezintă  o priorita pe agenda de lucru  iar la acest capitol putem vorbi  de investiţii precum: modernizare drumuri comunale  cu finanţare pe AFIR,modernizare drumuri de interes local cu  finanţare pe  PNDL2 , realizarea de rigole betonate și podețe şi asfaltare străzi îmn baza asocierii  cu Consiliul Județean.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.