Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pentru administraţia de la Răzvad, investiţiile sunt sufletul progresului

Autor:

Data: 18 februarie 2020, 21:00

  •  
  •  
  •  

La conferința de presă a PSD Dâmbovița, a fost prezent  şi primarul comunei Răzvad,Emanuel Spătaru care a vorbit despre investiţiile  ce sunt în plin proces de implementare  în comună.

 La acest  moment , în comuna Răzvad se desfășoară lucrări de extindere a rețelei de apă, extindere a rețelei de canalizare, modernizarea Școlii Valea Voievozilor, iar în curând vor demara  şi lucrările  ce vizează  realizarea a unei grădinițe noi în comuna Răzvad.

Vremea bună din ultimele  zile   a permis şi continuarea lucrărilor de asfaltare pe mai multe străzi din comună: Școala de fete,Butucești,Vasilache, Bivolaru,tronsonul neasfaltat de pe str. Valea Pietrei, Redevența,Iordan, cât și vis-a-vis în fața Complexului,tronsonul neasfaltat de pe str. Preot Goglea, tronsonul neasfaltat de pe str. Furtunești şi DC16, după finalizarea branșamentelor la apă.
 în perioada imediat următoare se va demara licitația și pentru asfaltarea străzilor Gura Leului și Via Mare.

Primarul comunei Răzvad,Emanuel Spătaru a vorbit  şi despre  cele două finanţări pe POR ce vizează  reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Răzvad, iar cea de-a doua presupune înființarea Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice.

Totodată, sistemul de supraveghere video din comuna Răzvad a fost extins, astfel încât au fost montate încă 38 de camere de supraveghere, pe lângă cele 10 deja existente.La Răzvad, echipa administrativă,primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban  dă dovadă de performanţă şi investiţiile vorbes de la sine.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.