Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Raseda Enviro oferă servicii în domeniul PSI şi al Situaţiilor de Urgenţă

Autor:

Data: 15 februarie 2020, 14:10

  •  
  •  
  •  

Când vine vorba de siguranţă, cunoaşterea teoriei nu este de ajuns.

SC RASEDA ENVIRO  este o firmă specializată care vine în ajutorul clienţilor săi  din judeţul  Dâmboviţa  dar şi de pe intreg teritoriul României şi pune la dispoziţie specialişti capabili să implementeze măsurile potrivite de prevenire sau remediere a riscurilor în domeniul securității muncii.

SC RASEDA ENVIRO  oferă garanţia celor mai bune soluţii de management al securităţii prin identificarea factorilor de risc, informare, consultanţă şi instruire.

Date fiind condiţiile în care se desfaşoară în prezent procesele de muncă este nevoie de o reorganizare a modului în care ne raportăm la mediul de lucru, pentru a menţine echilibrul necesar unei bune desfăşurări a activităţii.

Serviciul de Securitate a Muncii oferit de SC RASEDA ENVIRO  propune măsuri de protecţie colective şi individuale pentru factorii de risc identificaţi, asigură instruirea personalului, stabileşte metode şi implementează proceduri de lucru personalizate în funcţie de procesele de muncă desfăşurate în unitate.

De asemenea, în cadrul acestui serviciu sunt examinate accidentele de muncă, cu scopul de a stabili cauzele producerii acestora. Procesul de management al securitatii muncii oferit de SC RASEDA ENVIRO  include trei elemente principale.

Activităţi de instruire a personalului

În cadrul acestor activităţi se începe cu elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire şi stabilirea unui program pentru predarea treptată a noţiunilor. Se continuă apoi cu informarea şi instruirea practică a angajaţilor, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. La final urmează o verificare a cunoştinţelor dobândite şi felul în care acestea sunt aplicate.

Consultanţă practică

Indiferent de complexitatea problemei legate de securitatea muncii, consultanţii SC RASEDA ENVIRO  oferă asistenţă de specialitate pentru rezolvarea acesteia în timp util. În funcţie de măsurile ce vor fi stabilite, soluţiile ce se implementează vor fi în permanenţă urmărite pentru a ne asigura că acestea sunt corect aplicate..

Raportare şi remediere

Periodic, echipa SC RASEDA ENVIRO  realizează vizite pe teren, pentru a constata eventualele deficienţe în desfăşurarea activităţii. Odată semnalate acestea, se continuă cu trasarea măsurilor potrivite pentru remediere. În cadrul acestei etape se pune accent pe urmărirea actualizării planului de avertizare, a planului de protecţie şi prevenire şi a planului de evacuare.

RASEDA ENVIRO  în  Târgovişte,str. A.I. CUZA , nr. 1, camera 9,telefon: 0722594789

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.