Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul Cristian Stan vine cu precizări concrete la acuzaţiile PNL Târgovişte privind bugetul municipiului Târgovişte pe anul 2020

Autor:

Data: 14 februarie 2020, 20:33

  •  
  •  
  •  

Bugetul municipiului Târgovişte pe anul 2020 , a fost aprobat  vineri,14 februarie.  Au votat şi unii consilieri ai PNL, excepţie făcând,consilierul PNL ,Adrian Bercu  care s-a abţinut.

La câteva ore după şedinţa CLM Târgovişte, preşedintele PNL Târgovişte,Aurelian Cotinescu   trimite un comunicat  de presă   unde critică  bugetul municipiului Târgovişte pe anul 2020. 

Fără să stea prea mult pe gânduri,primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  scrie pe o reţea de socializare  precizări concrete   care desfiinţează cele spuse în comunicatul PNL Târgovişte:

Rar mi-a fost dat să văd un asemenea amestec de tupeu cu neștiință de carte.

Azi am aprobat, în Consiliul Local, bugetul pentru anul în curs. Câteva date de referință am arătat în postarea anterioară. O să revin asupra lor. Este de noaptea minții, însă, cum au înțeles să se comporte consilierii PNL.

Printr-un comunicat de presă (plin de literatură și fără date concrete), PNL Târgoviște atacă proiectul de buget și pe cei care l-au aprobat. Doamnelor și domnilor, cu o singură abținere, bugetul a fost votat de TOȚI consilierii PSD și PNL!!! Repet: toți consilierii PNL, cu o singură abținere. Dvs, înțelegeți ceva?

Oamenii ăștia fac mișto de noi? Sau au băut apă după dl Orban, care-i făcea nesimțiți și nerușinați pe deputații care au votat mărirea valorii tichetelor de masă, deși s-a dovedit că votaseră și deputații PNL?!

În rest, mi-e jenă de lipsa de pregătire a unora din PNL, de care se amuzau propriii lor colegi.

Punctual:

critică lipsa de „dezbateri aplicate” pe buget / ei sunt cei care nu vin la ședințele de comisii / ei sunt membrii partidului care, pentru prima dată în istorie, a trecut BUGETUL ȚĂRII prin asumarea răspunderii, fără niciun fel de posibilitate de dezbatere. Rușinos!

• critică cifrele oficiale. Da, oameni buni, au ajuns să critice și statistica. Dacă avem un buget dedicat investițiilor în proporție de peste 50%, cum naiba să pui asta la îndoială?

• critică nivelul de investiții. Dacă nici în mandatul ăsta n-au mai fost investiții, șantiere și un ritm incredibil de lucru…

• critică dublarea sumelor aferente burselor pentru elevi / din nou, noaptea minții: aprobă bugetul și, apoi, propun modificarea măsurii cu bursele / !!!vorbesc despre burse și copii membrii partidului care a refuzat aplicarea legii de creștere a alocațiilor. Mi-ar fi rușine, rușine în locul lor.

În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier!”, a scris  pe pagina sa de socializare, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.