Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De Valentine’s Day, OFSD Târgovişte a sărbători cuplurile de îndrăgostiți

Autor:

Data: 13 februarie 2020, 14:36

  •  
  •  
  •  

Sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day  este celebrată anual pe data de 14 februarie.

Este sărbătoarea care oferă cuplurilor încă un motiv de a-și exprima sentimentele. Cu acestă ocazie, doamnele  din cadrul OFSD Târgovişte condusă  de preşedintele  Carmen Holban, au pregătit  un eveniment   dedidicat  zilei  de Valentine’s Day, având  în centru  tinerii.

Tinerii sunt încântaţi că există şi o zi a lor, a îndrăgostiţilor, un prilej de a sărbători împreună cu cel (cea) iubit(ă). Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care o simţiţi, iar un mesaj, o urare sau o declaraţie de dragoste este întotdeauna bine primită.  

Deputatul  Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte  a ţinut  să puncteze că prin această acţiune  se  sărbătoreşte puterea iubirii de a schimba lumea, de a aduce echilibru, frumos şi creativitate.

Mai mult,  astfel de acţiuni  au menirea de a focaliza atenţia tinerilor către lucrurile care contează cel mai mult, şi anume dragostea şi respectarea valorilor.

Doamnele  din cadrul OFSD Târgovişte au invitat  un cuplu  de  tineri  care și-a jurat iubire veșnică. Nu au lipsit  suprizele  din partea doamnele  de la OFSD Târgovişte pentru cuplul care și-a jurat iubire veșnică:flori,diplomă ,bomboane şi o cină  romantică la un restaurant  din Târgovişte.

De la eveniment nu au lipsit : preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, deputatul  Claudia Gilia-preşedinte  OFSD Dâmboviţa,vicepreşedintele CJ,Luciana Cristea,doamnele primar şi viceprimar din judeţ, consilierele judeţene  şi consiliere municipale, o parte dintre vicepreşedinţii PSD Dâmboviţa  şi alţi  invitaţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.