Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fii şi tu Iepuraşul de Paşti alături de Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină şi magazinul Sport Top din Târgoviște

Autor:

Data: 13 februarie 2020, 21:17

  •  
  •  
  •  

Cei care îşi doresc să fie  Iepuraşul  de Paşti pentru o zi şi să aducă magia în sufletele  copiilor instituţionalizaţi din  judeţul  Dâmboviţa,sunt încurajaţi să ofere donaţii care constau în haine și încălțăminte. Tradiţia  se păstrează,şi  cu prilejul Sărbătorilor Pascale din acest an, Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină în parteneriat  cu magazinul Sport Top din Târgoviște îşi propune să strângă donaţii pentru copiii instituţionalizaţi din  judeţul  Dâmboviţa, la care Iepuraşul  de Paşti nu ajunge. Acțiunea de colectare se desfășoară în perioada 11 februarie – 17 aprilie, iar pentru articolele donate copiilor, SportTop.ro oferă un discount între 10 -15 % la achiziționarea unor articole din magazinul aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște.

Apelul  a fost lansat  de președintele Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină,pr. Ionuţ Ghibanu,vicar eparhial  al Arhiepiscopiei  Târgoviştei:” În calitate de Președinte al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină vă încurajez să donați articole vestimentare pentru copiii instituționalizați.

Să le facem o bucurie!

Pentru ei contează!

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, magazinul Sport Top din Târgoviște, împreună cu Asociația noastră, organizează colectarea de îmbrăcăminte și încălțăminte care pot fi repurtate de copiii din cadrul Centrelor din județ.

Acțiunea de colectare se desfășoară în perioada 11 februarie – 17 aprilie, iar pentru articolele donate copiilor, SportTop.ro oferă un discount între 10 -15 % la achiziționarea unor articole din magazinul aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște”,acesta este  mesajul președintelui Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină,pr. Ionuţ Ghibanu .

Fii şi tu Iepuraşul  de Paşti pentru o zi!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.