Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roşie Dâmboviţa şi KRUK au făcut posibilă achiziţionarea şi montarea unui Generator electric la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgoviște

Autor:

Data: 12 februarie 2020, 19:00

  •  
  •  
  •  

Toate echipamentele de recoltare şi de păstrare a sângelui la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgoviște funcţionează pe bază de curent electric. Tocmai de aceea, era esențial un generator.

Oameni  cu suflet mare nu au stat pe gânduri şi au venit în sprijinul  Centrului.

Prin intermediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, KRUK România a sponsorizat achiziţionarea şi montarea unui  Generator electric trifazat  necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște, echipament care asigură funcționarea neîntreruptă a aparaturii,  deoarece întreruperea curentului electric poate afecta buna desfășurare a activității Centrului. 

Colaborarea dintre Crucea Roșie și KRUK România a dus la dotarea  Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu acest tip de generator .

Acest proiect este unul dintr-o serie de proiecte comune pe care Crucea Roșie Dâmboviţa şi KRUK România le-au implementat de-a lungul anilor.Valoarea  Generatorului electric trifazat este de 13.090 lei.

Sângele recoltat la Centrul de Transfuzie deserveşte toate spitalele din Dâmboviţa şi la cerere  ajunge şi în unităţile medicale din Bucureşti.

Angajații KRUK România din Târgoviște au participă şi  la o nouă Campanie  de donare sânge, miercuri,12 februarie 2020

Aproximativ 60 de angajați ai companiei au participat voluntar la această recoltare în urma căreia s-au colectat 27 litri sânge .

Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră, dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanța donării de sânge în mod voluntar și neremunerat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.