Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrări avansate la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgovişte

Autor:

Data: 11 februarie 2020, 11:11

  •  
  •  
  •  

La primele ore ale dimineţii de marţi, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan alături  de viceprimarul Monica Ilie şi city managerul Gabriel Boriga,  a făcut  o vizită pe şantierul care vizează  reabilitarea,modernizarea şi extinderea  Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”.

Este una dintre cele nouă  investiţii de reabilitare a unei unităţi de învăţământ, în plin proces de derulare acum  în municipiul Târgovişte. Investiţia  are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) şi este finanţaă din fonduri europene.

Deja noul corp principal de clădire, care cuprinde 14 săli de clasă şi sala de festivităţi, este ridicat, fiind turnată inclusiv ultima placă.

Edilul  Cristian Stan a spus  că  investiţia echivalează cu transformarea din temelii a unităţii de învăţămînt care va fi reabilitată în intregime. Se vor construi nu mai putin de şase corpuri noi de clădire, realizându-se creşterea numărului de săli de curs de la 22 la 36,se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare şi vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică. 

Lucrările sunt finanţate prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunătăţirea Infrastructurii Educaţionale”, iar durata maximă de execuţie este de 12 luni.

 Anul şcolar viitor care va începe în septembrie 2020, îi va regăşi pe elevi şi profesori într-o şcoală modernă, la standarde europene. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.