Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În anul 2019, la DGASPC Dâmboviţa, pentru 66 copii s-au întreprins demersurile în vederea deschiderii procedurii de adopție, iar 39 de copii au fost adoptați

Autor:

Data: 2 februarie 2020, 10:52

  •  
  •  
  •  

Serviciul management de caz pentru copii  din cadrul Direcţiei  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, a monitorizat în anul 2019 un număr de 1062 copii cu măsură de protecție specială la familie, la asistent maternal profesionist.

Dintre aceștia, pentru 66  copii s-au întreprins demersurile în vederea deschiderii procedurii de adopție, iar 39 copii au fost adoptați.

Tot în aceeași perioadă 72 tineri au părăsit sistemul de protecție specială, astfel: 2 au fost îndrumați către Școala de Meserii Concordia Ploiești, 22 au plecat în străinătate, 31 au rămas în familiile în care au beneficiat de măsură de protecție specială, 9 s-au angajat și 8 tineri s-au căsătorit.   

  În anul 2019 au fost eliberate 51 atestate familii adoptatoare, s-a realizat deschiderea procedurii de adopţie naţională pentru 69 copii, au fost finalizate 34 încuviinţări de adopţie naţională și o adopție internațională și s-au realizat 60 reevaluări postadopție.

În aceeași perioadă, pentru 4 copii (cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani) au fost identificați de familiile adoptatoare după vizualizarea secțiunii distincte a profilelor copiilor clasificați greu adoptabili, din cadrul Registrului Național de Adopție.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.