Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Bucurie,apreciere şi zâmbete pentru bătrânii din cadrul Centrului Medico-Social Ghergani

Autor:

Data: 31 ianuarie 2020, 11:11

  •  
  •  
  •  

Chiar dacă vârsta e doar un număr pentru unii dintre noi, sunt vârstnici pe umerii cărora atârnă greu anii, care nu au pe nimeni, care primesc lunar o pensie modică, care sunt bolnavi, abia se pot mișca…

Pentru acești oameni există alți oameni cu  suflet  mare  care doresc să aducă zâmbete și pe chipul celor de vârsta a treia, să îi convingă că nu vor mai fi singuri. Niciodată.

 De mai bine de un an şi jumătate, în fiecare lună, bătrânii de la Centrul Medico-Social Ghergani  primesc vizita reprezentanților Primăriei Răcari împreuna cu preoți ,cadre didactice și elevi de la Liceul Teoretic „ Ion Ghica” Răcari.

Cu fiecare prilej, administrația  de la Răcari  este determinată să ofere motive de bucurie,apreciere şi zâmbete persoanele vârstnice  din cadrul Centrului Medico-Social Ghergani.

Şi luna  aceasta , edilul  Marius Caraveţeanu  alături  de  preoţii  din Răcari, o parte din angajaţii primăriei,cadre didactice,elevi dar   şi cu  aleşii locali ai PNL,  a reuşit  să facă de-așa manieră încât vârstnicii din  Centrul Ghergani să aibă motive de bucurie și sărbătoare, astfel încât să simtă, din plin, că  nu sunt singuri. I-au sărbătorit pe  toţi  bătrânii  din  Centru care s-au născut în luna ianuarie.

 A avut  loc  şi o slujbă religioasă . S-a  cântat tradiționalul „ La mulți ani” iar  corul liceului a interpretat câteva cântece, care au trezit emoție în ochii și sufletul sărbătoriților, dar și ai celorlalți asistați.

Primarul Marius Caravețeanu și directorul liceului, prof. Mitru Alexandru, au subliniat cât este de important să nu-i uităm , să arătăm respect și prețuire pentru cei mai în vârstă decât noi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.