Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Colegiu Prefectural şi Centrul Local de Combatere a Bolilor Dâmbovița pentru programul de măsuri privind combaterea unui nou focar de pestă porcină la Răscăeți

Autor:

Data: 31 ianuarie 2020, 19:39

  •  
  •  
  •  

A avut loc ședința Colegiului Prefectural, având pe ordinea de zi o informare a Inspectoratului Teritorial de muncă Dâmbovița privind activitatea desfășurată în anul 2019, precum și prezentarea raportului de activitate pe anul 2019 a Instituției Prefectului-județul Dâmbovița.

Totodată, a fost aprobată tematica orientativă a ordinii de zi a ședințelor Colegiului Prefectural în anul 2020 la nivelul județului Dâmbovița.

La diverse, la solicitarea domnului prefect, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița-domnul comisar șef Antofie Claudiu Adrian a prezentat o informare cu privire la activitatea instituției, desfășurată în anul 2019.

În final, s-a întrunit Centrul Local de Combatere a Bolilor Dâmbovița pentru a aduce la cunoștința membrilor, apariția unui nou focar de pestă porcină africană, în localitatea Răscăeți și pentru aproba deciziile de plasare sub supraveghere și de informare a cetățenilor precum și programul de măsuri pentru combaterea acestui focar.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.