Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia: “România normală” a PNL nu mai are nevoie de mici investitori și de angajați care să contribuie la bugetul de stat

Autor:

Data: 29 ianuarie 2020, 19:16

  •  
  •  
  •  

Start Up Nation România,cel mai important program de creare şi finanţare a start-upurilor din România a fost   pus la pământ  de Guvernul  PNL .  

Acest program reprezinta singura şansă pentru majoritatea tinerilor întreprinzători care vor să demareze o afacere proprie, dar şi o gură de aer pentru mediul de afaceri din România care necesita întinerire, digitalizare şi inovare.

Potrivit proiectului de buget propus pentru anul 2020, de Guvernul PNL,  programul Start Up Nation România va avea în anul 2020 credite de angajament de 233 milioane lei şi credite bugetare de 233 milioane lei.

Din creditele bugetare alocate pentru anul 2020 vor putea fi plătite doar o parte din deconturile beneficiarilor Start Up Nation ediţia 2.

Amintim faptul că doar la rectificarea bugetară din decembrie 2019 au fost alocate 300 de milioane pentru plata deconturilor depuse de beneficiari în cursul anului 2019.

Majoritatea deconturilor se vor depune în ultimele 3 luni de implementare a planurilor de afaceri (mai-iulie 2020). Pentru a putea onora contractele de finanţare şi a putea face plata deconturilor, programul Start Up Nation trebuie să aibă o alocare bugetară de 1,5 miliarde lei. Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia  nu a întârziat să taxe aspru decizia  Guvernului  PNL  de a bloca desfăşurarea Start-up Nation:

Noi, cei din Partidul Social Democrat, am fost acuzați că am stârnit panică spunând că PNL va veni cu un program de austeritate, bazat pe tăieri și desființări.
Timpul ne dă, din păcate, dreptate!
Vă spuneam zilele trecute de “Prima Casă”, cât pe ce să dispară dacă nu am fi reacționat public extrem de rapid. Constat acum că un alt program pentru tineri este în pericol, Start-up Nation.
Programul, inițiat de PSD, care i-a ajutat pe aproape 10.000 de tineri să înceapă o afacere proprie și să ofere locuri de muncă altor români, va primi o finanțare redusă la jumătate.
“România normală” a PNL nu mai are nevoie de mici investitori și de angajați care să contribuie la bugetul de stat.
Grație unei campanii agresive de fake news, ni s-a tot spus ca PSD este partidul bătrânilor, pensionarilor (ca și cum aceste categorii ar fi inferioare altora, când, de fapt, sunt categoriile cu cea mai mare experiență și expertiză).
În realitate, PSD a inițiat și a susținut cu toată puterea multe proiecte naționale adresate tinerilor.
Vă întreb eu astăzi? PNL este partidul cui? Nu de alta, dar văd că de tăiat nu scapă nicio categorie socială sau de vârstă! Se întâmplă lucrul de care mă temeam: “România normală” e anormală, dragii mei!
”, a declarat  deputat Claudia Gilia

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.