Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

RASEDA ENVIRO, soluţia fără amenzi şi fără sancţiuni la controlul de mediu

Autor:

Data: 20 ianuarie 2020, 20:23

  •  
  •  
  •  

Fie că sunteţi o persoană fizică, intreprindere mică sau una care funcţionează în sectorul corporatist, credem că  colaborarea cu o firmă specializată în servicii de mediu reprezintă o acţiune strategică eficientă, ce comportă un mare avantaj economic tocmai prin asigurarea asumării şi respectării responsabilităţilor şi obligaţiilor impuse de normele legislative de mediu.

RASEDA ENVIRO, soluţia fără amenzi şi fără sancţiuni la controlul de mediu

SC RASEDA ENVIRO  este o firmă specializată în consultanţa de mediu care vine în ajutorul clienţilor săi  din judeţul  Dâmboviţa  dar şi de pe întreg teritoriul României pentru soluţionarea problemelor legate de protecţia mediului.

Complexitatea legislaţiei de mediu impune o cunoaştere completă  şi o interpretare specializată şi eficienţa  actelor ce o alcătuiesc. Prin această dezvoltare legislativă continuă rolul societăţilor de mediu autorizate s-a transformat din potenţial colaborator într-o necesitate vitală afacerii.

Serviciile de consultanţă SC RASEDA ENVIRO  vă ajută să înţelegeţi legislaţia de mediu, să îndeplinţi cerinţele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate şi să creaţi un mediu de lucru sigur şi prosper în cadrul societăţii dumneavoastră.

Servicii de mediu, consultanţă  de mediu  la  RASEDA ENVIRO   şi ne puteţi  găsi  în  Târgovişte,str. A.I. CUZA , nr. 1, camera 9,telefon: 0722594789

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.