Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În ultima săptămână, pompierii dâmboviţeni au intervenit la 53 de evenimente

Autor:

Data: 20 ianuarie 2020, 17:35

  •  
  •  
  •  

În perioada 13 – 19 ianuarie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 53 de evenimente: 14 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 7 incendii de vegetație, o explozie neurmată de incendiu (la un apartament din orașul Fieni), 16 acţiuni pentru asigurare zonă la accidente rutiere, 7 acţiuni pentru asistenţă persoane, o descarcerare peroană din autovehicul, o misiune pirotehnică (distrugere muniție în poligon) şi 6 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 salvări animale, două deblocări de ușă și degajare copac căzut pe carosabil).

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 228 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat 9 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea/evaluarea căilor de acces și intervenție) și un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.