Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarii ameninţaţi că nu mai primesc bani de la CJ Dâmboviţa dacă nu votează cu echipa Plumb

Autor:

Data: 18 ianuarie 2020, 20:00

  •  
  •  
  •  

De  câteva zile, tot judeţul  Dâmboviţa  arde mocnit, mai ales în ultimele  12 ore,pe ici pe colo mai iese câte un pic  de fum. 

Alin Manole, Andrei Plumb şi Alexandru Oprea au părăsit sediul CJ

Să nu vă gândiţi că arde din cauza problemelor administrative ci din cauza  mişcărilor pe care le fac băieţii deştepţi, Alexandru Oprea şi Alin Manole  dar de această dată  de pe poziţii administrative  dar cu rezultat  în  câştigarea luptei interne de la partid de către echipa Plumb.

Este foarte grav ceea ce vă prezentăm în continuare.

După cum ştim, la sfârşitul săptămânii  trecute, s-au anunţat oficial    candidaturile  celor care s-au înscris în cursa pentru sefia PSD Dâmboviţa.  Însă,  unii  dintre candidaţi, sunt cei care conduc astăzi, destinele judeţului   Dâmboviţa.

Este vorba despre  preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru  Oprea care îl are la braţ  pe  vicepreşedintele  CJ, Alin Manole  şi au trecut la treabă  pentru a câştiga  lupta internă din partid folosindu-se de funcţiile  publice pe care le deţin. 

Cei doi domni, au luat-o la pas prin localităţi,  fie îi sună pe primari ori îi cheamă la apel  de seară chiar în sediul  CJ  Dâmboviţa. Primarilor PSD , li se atrage atenţia  că au nişte asocieri  cu CJ privind asfaltarea drumurilor din localitate şi că  ar fi bine să adopte poziţia corectă pe linie de parti, adică  să voteze  echipa Plumb   pentru ca investiţia să se materialize , ori le aminteşte  că urmează repartizarea sumelor  de la CJ  pentru echilibrarea bugetelor locale şi că trebuie ca totul să fie bine pentru toată lumea.  

Cei doi domni, Alexandru Oprea şi Alin Manole, oare au uitat că   partidul e  partid, admnistraţia publică este adminstraţie publică iar banul public nu este monedă de schimb pentru  funcţii de conducere în partid.  Chiar dacă  discuţiile cu edilii sunt  purtate cu eleganţă,totuţi, chiar şi nea Sandu de la Răscăieţi  înţelege că este vorba de o ameninţare voalată.

Unii primari cedează acestor discuţii alţii sunt verticali si spun clar  că  banul public  nu trebuie să ajungă   subiect de intimidare  sau  troc politic  pentru  lupta de la partid .

Nu este exclus  ca  în unele  cazuri aceste ameninţări   să îmbrace forma  infracţională a santajului  iar situaţiile  pot fi elucidate  de organele în drep, în cazul în care şi primarii vizaţi  vor recunoaşte   în faţa anchetatorilor  presiunile făcute asupra lor.

 Nicolae  Iorga  spunea : Unii oameni au demnitatea ambiției lor, alții a situației lor, cei mai puțini, demnitatea persoanei lor. 

Mai mult , cei doi domni, Alexandru Oprea şi  Alin Manole  au uitat  că sediul CJ Dâmboviţa  nu este sediul  partidului , şi spunem acest lucru pentru că la ceas de seară  sediul admnistrativ al judeţului  este vizitat  de oameni politici- Rovana Plumb,  Andrei Plumb, Carmen Holban,primari  care nu fac altceva decât  planuri şi strategii pentru câştigarea luptei din PSD   Dâmboviţa de către gaşca Plumb.

Mai marii judeţului  ar trebui  să se aplece mai mult asupra problemelor administrative, sunt probleme  destul  de grave, unele proiecte  al CJ  Dâmboviţa, sunt deja sub lupa DNA.

Se încearcă şi o manipulare a opiniei publice din partea echipei Plumb, anunţând deja în această seară că este câştigătoare.

Oameni buni, lupta internă din PSD Dâmboviţa se dă mâine, 19 ianuarie 2020, iar câştigătorii se anunţă în urma votului exprimat de fiecare delegat în cabina de vot unde îşi va putea exprima opțiunea de vot fără presiuni că doar nu se va ajunge şi la faza cu pozatul buletinului de vot.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.