Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Rovana Plumb evită întrebările presei și blochează dâmbovițenilor accesul liber la o informare corectă despre problemele din administrația județeană

Autor:

Data: 17 ianuarie 2020, 0:14

  •  
  •  
  •  

Joi, 16 ianuarie 2020, la sediul PSD Dâmbovița, presa a fost invitată  să participe  la depunerea oficială a candidaturii pentru președinția PSD Dâmbovița, a doamnei europarlamentar, Rovana Plumb, ocazie cu care aceasta a citit o declarație de presă iar domnul Alexandru Oprea a transmis și dânsul un mesaj. A lipsit de la microfoane domnul Alin Manole căruia  se pare ca a început să-i placă să critice colegii pe paginile de socializare. La final presa a încercat  să pună întrebări, însă a fost oprită de președintele Rovana Plumb, spunând că tot în cursul zilei de joi, mai spre seară  va fi o conferință de presă unde se anunță candidaturile pentru vicepreședinți  și  presa va avea voie să pună  și întrebări.  

Este …vineri, 17 ianuarie 2020. A trecut ziua de joi și conferința  de presă  pe care a promis-o  doamna europarlamentar Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița în  cadrul careia  să poată adresa și presa întrebări și să primească și răspunsuri,  nu a mai avut loc. Nu ne mira cu nimic această  atitudine. Doamna Plumb spune că este deschisă comunicării, total neadevărat. Din data de 24 noiembrie 2019  când doamna Rovana Plumb a convocat presa ca sa meargă să o filmeze sau să o fotografieze că votează și până pe  data 8 ianuarie 2020, când a fost conferința de presă  unde și-a anunțat candidatura, doamna a evitat orice contact cu presa. Oare primarii nu-și pun întrebarea ca și  dânșii  ar putea să aibă parte de acest tratament din partea doamnei după alegerile din acest an?

Doamna Rovana Plumb oare ne-a confundat cu acei  primari, cărora le promite verzi și  uscate? Nu este de glumă. Doamna Plumb, la 30 de ani de la abolirea comunismului, cam așa a  înțeles că trebuie să se manifeste libertatea de exprimare în Dâmbovița. Asta arată halul în care a ajuns societatea românească, când un lider politic se teme să dea piept cu jurnaliștii. Doamna Rovana Plumb să nu uitați că Peștele de la cap se împute!


Oare doamna europarlamentar, Rovana Plumb  a încercat să devină un scut în jurul lui Alexandru Oprea care ar fi fost pus în situația de a răspunde unor întrebări destul de delicate și anume: condiționarea asocierilor dintre CJ și primării din județ în folosul câștigării luptei interne de la PSD Dâmbovița și  nu în ultimul rând subiecte despre administrație  care sunt deja sub lupa  instituțiilor abilitate. Doamna Rovana Plumb cred a uitat ca este europarlamentar și cu siguranță  nu a auzit  nici de Carta Europeană a Libertății  Presei Art .3 Dreptul jurnaliștilor  și  media de a aduna și  disemina informații și opinii nu trebuie să  fie amenințat, restricționat  sau sancționat Art.9 

Publicului trebuie să-i  fie garantat accesul liber la orice media sau sursă  de informații , națională  sau internațională .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.