Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu: Administraţie eficientă şi dezvăluiri incendiare din PSD Dâmboviţa

Autor:

Data: 16 ianuarie 2020, 21:52

  •  
  •  
  •  

Gabriel Dănuţ Sandu este primarul  Voineştiului, o comună care s-a transformat radical  din punct de vedere  administrativ  în ultimii ani şi cu cea mai eficientă administrație din judeţ. Nu o spune noi, investiţiile  implementate cu succes vorbesc de la sine.

Administraţia locală   din comuna  dâmboviţeană  Voineşti, condusă  de edilul  Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa, a reuşit să atragă invidia dar şi admiraţia altor primari din Dâmboviţa prin investiţiile realizate la nivelul  comunităţii pe care o reprezintă. Despre obiectivele prioritare în anul 2020 ne-a vorbit primarul  Gabriel  Dănuţ Sandu.

 Dezvăluiri incendiare din interiorul PSD Dâmboviţa

Nu am ezitat şi i-am lansat provocarea edilului Gabriel Dănuţ  Sandu, să ne vorbească şi despre politică. După o perioadă aglomerată, cu alegeri prezidenţiale şi schimbarea de guvern, intră în linie dreaptă un an cu două rânduri de alegeri. 2020 este crucial pentru viitorul partidelor, dar şi al cetăţenilor din România. În iunie ne vom alege primarii pentru următorii patru ani, iar la sfârşitul anului, parlamentarii, de care depinde şi soarta guvernului. Este evident că de un an, PSD Dâmboviţa nu se mai regăseşte, duce  lupte interne şi are rezultate slabe în alegeri.

Între timp,  PSD Dâmboviţa, partidul din care  face parte  şi primarul Gabriel  Dănuţ Sandu  trebuie să îşi rezolve problemele interne şi chiar să îşi  aleagă conducerea.

Edilul Gabriel Dănuţ Sandu  nu a ezitat să vorbească cu cărţile pe faţă despre  ultimul an  în PSD  Dâmboviţa, organizaţie  condusă după dictonul „DEZBINĂ ŞI STĂPÂNEŞTE!”  care are la bază latinescul „DIVIDE ET IMPERA!” enunţat de Machiavelli (1469-1527), om politic, scriitor şi istoric renascentist italian din Florenţa care a zugrăvit cu luciditate epoca analizată arătând că în politică dictează interesele şi forţa şi nu considerentele morale. Acest principiu de guvernare a definit pe deplin   PSD Dâmboviţa, în ultimul  an.

Primarul  de la Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu a făcut dezvăluiri incendiare  şi depre afirmaţiile  domnului  Alexandru  Oprea, făcute la adresa colegilor  de partid care nu s-au poziţionat de partea  taberei în care se regăşeşte    dumnealui.

Primarul Gabriel Dănuţ Sandu a vorbit  şi despre realizările, cu ghilimele de rigoare, ale  actualului preşedinte al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb: dezbinare, împărţirea discreţionară a economiilor de la PNDL şi chiar ameninţări  la adresa primarilor că nu vor mai  fi candidaţii PSD  Dâmboviţa la alegerile locale.   

Cu siguranţă, duminică, 19 ianuarie 2020, lucrurile se vor tranşa  în PSD Dâmboviţa.   

 URMĂRIŢI  interviul  cu primarul Gabriel  Dănuţ  Sandu  pentru a afla  informaţii interesante  

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to VIDEO. Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu: Administraţie eficientă şi dezvăluiri incendiare din PSD Dâmboviţa

  1. Mihai Nicolae

    17/01/2020 at 11:49

    BRAVO DOMNULE PRIMAR! Meritoriu ar fi ca si alti Primari sa indrazneasca.
    SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.