Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Grădinița Nr.13 Târgovişte şi-a deschis porţile după finalizarea amplului proiect de reabilitare şi modernizare

Autor:

Data: 16 ianuarie 2020, 10:49

  •  
  •  
  •  

De astăzi, municipiul  Târgovişte  are o nouă  grădiniţă modernă şi  cochetă la standarde europene de care  beneficiază  285 de preşcolari.

Grădinița cu Program Prelungit Nr.13, care de la darea în folosință, nu a beneficiat niciodată de reparații capitale, a făcut  obiectul  unui amplu proiect de  reabilitare,modernizare şi dotare  prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Unitatea de învăţământ  preşcolar  a  fost reabilită și moderniză total, atât la exterior, cât și la interior.

În prezenţa conducerii Primăriei Târgoviște, a cadrelor didactice ,    a  fost oficiată slujba  de sfinţire a noii grădiniţe. 

IPS Nifon , Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei  a transmis prin intermediul preotului Ionuț Ileana, un gând.   Arhiepiscopia Târgovişte a oferit şi un mic dar  conducerii grădiniţei, o icoană cu Maica sfântă şi pruncul Iisus.

Primarul Cristian Stan alături de   viceprimarii  Monica Ilie şi Cătălin  Rădulescu, a susține la fața locului şi o conferință de presă  pentru  a oferi detalii despre investiție.

Valoarea investiţiei  a fost  de 2,7 milioane lei și  s-a finalizat mai devreme faţă  de termenul contractual. Este vorba de schimbarea acoperișului, schimbarea tâmplăriei, termoizolație, dotări.

Este un proiect de care această unitate de învățământ avea nevoie, a fost un proiect de natură să îmbunătățească foarte mult condițiile pentru copii și pentru cadre didactice . Conducerea  Grădiniței Nr. 15 din municipiul Târgoviște a ţinut  să mulţumeacă administraţiei târgoviştene pentru implicarea totală în acest proiect .

La final, toţi cei prezenţi au făcut un tur  al grădiniţei, o unitate de învăţământ modernă  şi cochetă.

Modernizarea infrastructurii educaționale reprezintă o  prioritate pentru administrația târgovișteană. Încă de anul trecut, administrația  municipiului Târgovişte  a demarat cel mai amplu program de reabilitare a unităților de învățământ din istoria municipiului Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.