Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Centura municipiului Târgovişte: Sunt în plină desfăşurare lucrările de reabilitare a pasajului rutier dinspre Aninoasa către Târgovişte, se lucrează la drumul nou şi în curând la pasajul de la Teiş

Autor:

Data: 14 ianuarie 2020, 10:57

  •  
  •  
  •  

La primele ore ale dimineţii ,edilul Cristian Stan alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu şi city managerul  Gabriel Boriga, a făcut o vizită de lucru pe şantierele  Centurii  Târgovişte.

Prima oprire  a fost la podul de la Teiş unde au sosit ultilaje  şi în cel mai scurt timp vor începe lucrările  de foraj pentru pilonii noului pod.   Următoarea oprire  a fost  la pasajului rutier de pe DN 71, care asigură accesul dinspre comuna Aninoasa către municipiul Tărgovişte. 

Se lucrează în forţă la acest  obiectiv. Lucrările presupun refacerea integrală a suprastructurii, hidroizolaţie nouă, dar şi o altă îmbrăcăminte asfaltica, in 2 straturi. Pasajul rămâne deschis circulaţiei în ambele sensuri, cu o singură bandă pe sens.

Drumul nou al Centurii municipiului Târgovişte

Nu în ultimul rând, s-a făcut o vizită  şi la drumulu nou care face legatură între strada Gimnaziului şi strada Mihai Bravu.

Pe fondul temperaturilor scăzute, în momentul de faţă se realizează activităţi compatibile cu aceste condiţii meteo, respectiv se lucrează la terasamentul drumului nou.

Edilul  Cristian Stan  a ţinut  să  precizeze  că se lucrează la pilonii pasajului rutier de pe strada Petru Cercel, dar şi la carosabilul de pe Calea Ialomiţei, realizându-se intervenţii de frezare a stratului asfaltic deteriorat. 

Termenele de execuţie sunt cuprinse între 6 şi 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje şi poduri rutiere).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.