Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Târgoviște are în plină desfășurare procedura de expropriere pentru Casa Sindicatelor

Autor:

Data: 9 ianuarie 2020, 11:48

  •  
  • 2
  •  

Casa Sindicatelor   pe lângă faptul că  se degradează pe zi ce trece , la acest moment se confruntă şi cu  incertitudinea titularului  dreptului de proprietate. Trebuie ştiut un lucru, Casa Sindicatelor  nu este în proprietatea  primăriei.  Autorităţile au  epuizat toate demersurile de a da de urma proprietarului.

Primarul municipiului Târgovişte,Cristian Stan  a anunaţ în cadrul unei conferinţe de presă    că  municipalitatea   are în plină desfășurare procedura de expropriere pentru o cauză de utilitate publică necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local adică  pentru Casa Sindicatelor. A fost aprobată în Consiliul Local, se lucrează la documentația tehnico economică.

O şansă de a salva Casa Sindicatelor de la ruină 

Edilul  a explicat că  în momentul în care va fi gata documentația tehnico-economică, în același timp cu aprobarea indicatorilor se va produce și exproprierea, urmând ca cei care vor dovedi că sunt proprietari să ridice banii din contul unde aceștia vor fi virați.

Casa Sindicatelor riscă să se deterioreze. După ce clădirea va intra în patrimoniul  Primăriei  Târgovişte, primarul Cristian Stan a declarat că este dispus să investească 10-15 milioane lei, bani fie din surse rambursabile sau nerambursabile, pentru reabilitarea și modernizarea acestei clădiri .

În acest context, iniţierea unui  proiect de reabilitare, modernizare şi reconversie funcţională  a Casei de Cultură  a Sindicatelor, prin declararea lui ca proiect  de utilitate publică locală  este o şansă de a salva clădirea de la ruină  şi de a fi readus  în circuitul cultural, un lucru important pentru comunitatea târgovişteană.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.