Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pe 20 ianuarie,Camera de Comerţ şi Industrie Dâmbovia îşi alege un nou preşedinte şi membrii Colegiului de Conducere

Autor:

Data: 9 ianuarie 2020, 13:52

  •  
  •  
  •  

Membrii Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa îşi aleg  pe 20  ianuarie, noua conducere. În cadrul Adunării Generale, vor fi desemnaţi membrii Colegiului de Conducere şi un nou preşedinte.

Pe data  de 6 ianuarie 2020,a avut  loc   Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Dâmbovița,  însă  nu a avut cvorum pentru aprobarea hotărârilor de pe ordine de zi,  printre  hotărârile  importante  se regăsea  şi alegerea noii conduceri.

Drept  urmare,  s-a  stabilit  o  a doua întâlnire pe 20 ianuarie. Adunarea Generală este formată din toate societățile care sunt membre ale Camerei, având drept de vot cei cu cotizația plătită la zi. Potrivit statutului, nu mai este nevoie de jumătate plus unul din membri, deciziile fiind luate de jumătate plus unu din cei prezenți.

Noua conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa

Valentin Calcan este singurul care și-a depus candidatura pentru  funcţia de preşedinte.

Pentru Colegiul de Conducere și-au depus candidaturile, manageri cu performanțe în domeniile fiecăruia de activitate:  Marius Caravețeanu, Gabriel Cioacă, Mihail Drugă, Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Ştefan. Fostul președinte, Gelu Rusescu are un loc, de drept, în echipa de conducere a Camerei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.