Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ho! Ho! Ho! Tombola Crăciunului şi Moş Crăciun la Vulcana Pandele

Autor:

Data: 23 decembrie 2019, 1:43

  •  
  •  
  •  

Luna decembrie are o încărcătură emoţională şi religioasă aparte. Tradiţiile încă se mai păstrează cu sfinţenie în unele localităţi dâmboviţene.

Vulcana Pandele este un izvor nesecat de tradiţii şi obiceiuri. Atmosfera de sărbătoare  a pus stăpânire  pe  comuna Vulcana Pandele .

Nu doar locuitorii de rând s-au  pregătit să întâmpine sfintele sărbători aşa cum se cuvine, ci şi autorităţile locale.

Căminul Cultural “Izvor de apă vie” aflat sub directa  coordonare  a directorului  Florina  Voicu, a   pregătit pomul de Crăciun,un  decor de  poveste dar şi un tradiţional spectacol de colinde intitulat   “Casele  să luminăm,la  Vulcana  Pandele  colindăm “.

Pe scenă au urcat interpreţi  precum Raluca Dobre,Cristina Ilie,Olivia  Gheorghe  şi Dan Ilinca. La final,artistul  Ionel Eremia a creat o atmosferă de poveste prin colindele interpretate.  

Momentul  culminat  a fost   sosirea  lui Moş Crăciun  însoţit  de spririduşi.  Cei mici  nu au stat prea mult pe gânduri  şi   l-au  întâmpinat  cu mare bucurie pe Moşul de Poveste.

 Bătrânul  cu barbă albă  le-a adresat un gând celor prezenţi.

Prichindeii nu mai pridideau să-i spună  moşului  cântecele şi poezii iar răsplată  să şi vină cât mai repede.Anul acesta, administraţia locală condusă de edilul Radu Vasile , a fost ajutor  de nădejde pentru moş şi a pregătit 500 de daruri.

 În premieră  a fost  organizată  şi TOMBOLA CRĂCIUNULUI “Dăruim ca să primim ” . Au fost pregătite  peste  500 de bilete pentru tombolă.  Obiectele din cadrul  tombolei  au fost donate de oameni cu suflet mare.

Magia sărbătorilor de iarnă i-a unit  pe toţi, cu mic ,cu mare    la Căminul cultural “Izvor de apă vie “din comuna Vulcana Pandele,şi  l-au întâmpinat  pe Moş Crăciun .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.