Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cadouri de Moş Crăciun de la deputatul Claudia Gilia şi colegele social-democrate din Consiliul Local Pucioasa pentru elevii de la Clubul Copiilor “Nicolae Mateescu”

Autor:

Data: 21 decembrie 2019, 18:22

  •  
  •  
  •  

Unul dintre  mesagerii lui Moş  Crăciun, deputatul Claudia  Gilia  a deschis, şi anul acesta, “Atelierul lui Moş Crăciun”,  unde a pregătit   daruri pentru copiii  merituoşi.

Anul  acesta, potecile i-au fost arătate Moșului de către  deputatul  Claudia Gilia, care a ținut ca vestitul bătrânel să ajungă la  Pucioasa pentru a se întâlni cu copiii frumoși, cuminți și silitori de la Clubul Copiilor “Nicolae Mateescu” din Pucioasa.

Deputatul  Claudia Gilia şi  colegele social-democrate din  Consiliul Local Pucioasa  au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o zi. La sediul PSD Pucioasa, doamnele  au oferit  daruri  copiilor  de la Clubul Copiilor “Nicolae Mateescu” din Pucioasa.

Alături  de doamnele social-democrate a fost şi edilul  Constantin Ana : “ Astăzi, alături de colegele mele din consiliul local Pucioasa: Cerasela Rosoiu, Marinela Brebene și Roxana Mateoiu, am fost mesagerii Moșului și le-am oferit tinerilor de la Clubul Copiilor “Nicolae Mateescu” diplome și daruri.

Activitatea pe care o desfășoară în cadrul clubului de aeromodele este apreciată la nivel național, mărturie fiind premiile pe care micuții le-au obținut.Pe parcursul zilei am fost alături de tineri și la Muzeul Aviației “Dumitru Prunariu”, unde aceștia au marcat cei 109 ani de la primul zbor experimental din lume al unui avion cu motor cu reacție, inventat, construit și pilotat de inginerul Henri Coanda, supranumit și “părintele aviației aeroreactive”.

M-am bucurat să văd că tinerii noștri au cunoștinte vaste în domeniul aeronauticii și cunosc foarte bine activitatea desfășurată de pionierii români din domeniu: Traian Vuia, Aurel Vlaicu și Henri Coanda.

Îi felicit pe profesorii îndrumători și pe parinți pentru că le sunt alături copiilor.

Tuturor le doresc Sărbatori Fericite și un an nou în care visurile lor să devină realitate.

Îi mulțumesc domnului primar al orașului Pucioasa, Ana Constantin, că a fost alături de noi astăzi.

Pentru pasiunea și dăruirea cu care îi îndrumă pe copiii de la Clubul din Pucioasa, îi mulțumesc domnului Nicolae Diaconescu.’’,  acesta a fost mesajul postat pe pagina de socializare  a deputatului Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.