Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sorin Scarlat, directorul CNAIR a fost la Târgovişte şi a vorbit depre proiectele DN 71, DN 7, Centura Găeşti şi un posibil drum expres Târgovişte-Ploieşti

Autor:

Data: 19 decembrie 2019, 10:27

  •  
  •  
  •  

La începutul  săptămânii , în judeţul Dâmboviţa  a făcut o vizită  de lucru, Sorin Scarlat, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.  

Astfel, şeful CNAIR, Sorin Scarlat a făcut  câteva declaraţii  legate  de DN 71,DN 7, Centura Găeşti şi  despre  viitorul drum expres   Târgovişte- Ploieşti, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PNL Dâmboviţa unde au  fost şi Gabriel Plăiaşu, secretar  general al PNL Dâmboviţa şi Virgil Guran, preşedintele PNL  Dâmboviţa şi consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Sorin Scarlat, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a ţinut să precizeze că prima veste pe care  o dă dâmboviţenilor  nu este una tocmai bună şi a fost strict legată de DN 7 Bâldana –Titu.

Concret, şeful CNAIR  a spus  că  anul viitor, în 2020, proiectul  de reabilitare  a DN 7 Titu-Bâldana, va fi scos  din nou la licitaţie  şi asta pentru că  deşi  a fost  desemnat un câştigător în urma deciziei instanţei europene, din păcate antreprenorul nu şi-a prelungit valabilitatea ofertei.Se va actualiza documentaţia la nivel de 2019-2020 şi în primul trimestru din 2020 să scoatem din nou la licitaţie acest  tronson de drum naţional. 

Şi DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia este o altă investiţie majoră  pentru judeţul  Dâmboviţa   ce presupune şi lărgirea drumului la patru benzi pe tronsonul Bâldana-Târgovişte.  

Potrivit  şefului CNAIR, DN 71 este lansat în licitaţie, însă  este  în faza în care autoritatea contractantă trebuie să răspundă la clarificările pe documentaţia ridicată pe SICAP. Sunt în jur de 380 de clarificări venite din partea potenţialilor ofertanţi. Acesta clarificări se fac cam într-o lună, o lună şi jumătate iar apoi se va  desuspenda procedura de achiziţie.  

Lucrările pe DN 71 prevăd lărgirea la patru benzi pe tronsonul Bâldana-Târgovişte şi o modernizare a tronsonului Târgovişte-Sinaia.

 Sorin Scarlat, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a vorbit şi despre   Centura Găeşti, o investiţie mult aşteptată.

Există  documentaţia tehnică  aprobată pentru acest obiectiv de investiţii , urmează să fie introdusă pe lista de investiţii a CNAIR pe anul 2020 iar în semestrul doi  al anului 2020  se va scoate la licitaţie partea de execuţie.

 Nu în ultimul rând, şeful CNAIR  a vorbit şi despre  realizarea unui studiu de fezabilitate privind  realizarea unui drum expres Târgovişte- Ploieşti

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.