Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul oraşului Răcari,Marius Caraveţeanu: În Instituția Prefectului – județul Dâmbovița,condusă de prefectul Aurelian Popa şi subprefectul Antonel Jîjîie,vor fi rezultate deosebite

Autor:

Data: 19 decembrie 2019, 17:44

  •  
  •  
  •  

Primarul  oraşului Răcari, Marius  Caraveţeanu alături  de  o parte din angajaţii  Primăriei Răcari  şi consilierii  PNL Răcari, a partcipat  la  ceremonia de învestire a noului prefect Aurelian Popa.

A fost un moment  plin de emoţie pentru edilul Marius  Caraveţeanu, şi asta pentru că   a pierdut  un om de nădejde  din echipa Primăriei  Răcari, Aurelian Popa  fiind consilierul  personal  al  primarului de la Răcari.

Chiar  primarul Marius Caraveţeanu  ne-a  spus că  un ochi  plânge,  altul râde, a pierdut un om  de nădejde din aparatul administrativ dar  judeţul  a câştigat.

Primarul  oraşului Răcari, Marius  Caraveţeanu a ţinut  să sublinieze  că  un lucru  extraordinar s-a întâmplat  la Prefectura Dâmboviţa şi anume noua echipă de conducere a Instituției Prefectului, este  una omogenă, experienţa prefectului Aurelian Popa şi cea  a suprefectului Antonel Jîjîie,se completează una pe cealaltă, ba mai mult, pe cei doi reprezentanţi  ai Guvernului în teritoriu, îi  leagă şi o veche prietenie

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.