Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia : Copiii din comuna Tărtașești au primit în dar o grădiniță nouă, investiția în educație este o investiție în viitorul acestei Națiunii

Autor:

Data: 19 decembrie 2019, 18:27

  •  
  •  
  •  

 În prag de sărbători, Moș Crăciun a adus în sacul lui  cu daruri,  bucurie şi emoţii pentru preșcolarii,  cadrele didactice şi părinții de la  Grădiniţa Tărtăşeşti.

A fost inaugurată o grădiniță nouă în comuna dâmboviţeană Tărtăşeşti. Deputatul PSD Dâmboviţa, conf.univ.dr. Claudia Gilia a onorat invitaţia  venită din partea administraţiei locale de la Tărtăşeşti, cu mare plăcere.

După cum ştim, conf.univ.dr. Claudia Gilia este unul dintre oamenii  care  sprijină cu tărie educația și formarea tinerilor. De mai bine de 20 de ani, doamna deputat Claudia  Gilia şi-a dedicat  cariera profesională, educării și formării studenților Facultății de Drept și Administrație Publică. Tinerii  alături de care lucreză  în fiecare săptămână  îi aduc bucuria sensului profesiei de dascăl.

Claudia Gilia  este  unul dintre  parlamentarii care a susţinut  cu tărie şi a  promovat obiectivele prioritare ale guvernării PSD- educația și cercetarea.

Pe lângă inaugurarea Grădiniţei Tărtăşeşti,edilul comunei  a premiat şi  cei 20 de copii olimpici  din localitate, cu diplome și premii în bani.

Astăzi, într-o atmosfera de sărbătoare, copiii din Comuna Tărtașești au primit în dar o grădiniță nouă.

În valoare de aproximativ 9 miliarde de lei, fonduri integrale ale bugetului local, gradinița are 3 săli de clasă, cabinet medical, sală de mese și dotări moderne pentru desfăsurarea unui proces educațional de calitate.

Am spus constant că investiția în educație este o investiție în viitorul acestei Națiunii.

M-am bucurat să văd că eforturile și recunoștința admimistrație locale, condusă de domnul primar Cristian Tudorache, s-au îndreptat și către copiii cu rezultate deosebite la învățătură. Astfel, 20 de copii olimpici și cu medii peste 9.75 au primit diplome și premii în bani.

Întotdeauna, implicarea administrației locale, a cadrelor didactice și a părinților a condus la îmbunatățirea infrastructurii școlare și la rezultate deosebite ale elevilor.

Orice comunitate care este condusă de oameni dedicați intereselor cetățenilor are o șansă în plus să fie una modernă, europeană.

Îl felicit pe edilul comunității din Tărtășești și consiliul local pentru proiectele pe care le implementează pentru comunitate.

Respectul și admirația mea pentru toate cadrele didactice.

Sărbători în liniște și pace tuturor!”, acesta a fost mesajul postat pe pagina de socializare  de doamna deputat  Claudia Gilia, după vizita făcută la noua grădiniţă din Tărtăşeşti.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.