Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan: Pe stadionul ,,Eugen Popescu” din Târgoviște, lucrările continuă

Autor:

Data: 18 decembrie 2019, 23:46

  •  
  •  
  •  

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a susținut o conferință de presă pe şantierul  de la stadionul ,,Eugen Popescu” din Târgoviște  unde lucrările continuă, sunt în faza de finalizare a ceea ce înseamnă fundația la tribuna nouă care se construiește de la zero.

Edilul  Cristian Stan a ţinut să precizeze încă de la început că face toate aceste lămuriri  pentru că  în spațiul public au apărut o serie de informații de natură să inducă în eroare opinia publică și mai ales iubitorii sportului, iubitorii fotbalului din municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. 

A vorbit despre  contractual de proiectare  care a fost reziliat tocmai în ideea de a nu întârzia lucrările și de a se răspunde cu celeritate solicitărilor pe care  părimăria le are  pe zona de asistență tehnică, pentru că un proiect de asemenea anvergură are multe provocări și este nevoie să li se răspundă într-un termen foarte scurt.  Primarul Cristian Stan  a spus   clar şi răspicat  că nu contractul de execuție s-a reziliat. Acesta este în vigoare, în derulare, termenul de finalizare se raportează undeva la luna iunie a anului viitor.

Pe data de 11 decembrie a avut loc  şi inspecția de la Inspectoratul de Stat în Construcții, prin care s-a stabilit că lucrările au fost realizate conform proiectului și conform prevederilor legale, iar în acest fel se autorizează continuarea lucrărilor de construcție. Va fi un stadion construit în timp record în România. 

Primarul Cristian Stan  nu a ezitat să spună că  informațiile lansate în spaţiul  public  de natură să inducă în eroare opinia publicăm,sunt  susţinute din umbră de  adversarii politici.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.