Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-a semnat contractul de finanţare pentru“Amenajare skatepark în municipiul Târgovişte,- Adiacent parcului Chindia”

Autor:

Data: 17 decembrie 2019, 19:54

  •  
  •  
  •  

Investiţia “Amenajare skatepark în municipiul Târgovişte,- Adiacent parcului Chindia”. va reprezenta un spatiu de relaxare cu foarte multe facilităţi, incluzând echipamentele de skate si de fitness sau spatiile verzi generoase, având o suprafatăde peste 3000 mp.


Aria terenului aferent implementarii acestui proiect este de 4068 mp. si a rezultat exclusiv ca urmare a maririi Parcului Chindia intr-o zona acum degradata si inchisa publicului, care nu a mai fost utilizata de zeci de ani.
Accesul în noua locatie va fi facut prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Gradina Zoologica Targoviste.


Se vor amplasa elemente diverse, care permit realizarea unei game largi de activitati: bare, elemente skate tip quarter pipe, halfpipe, spine, etc. Totodata, parcul va fi dotat cu un complex de bare de tracțiuni tip „Fitness Urban” si „Street Workout”, beneficiind si de alte facilitati pentru odihna si recreere. Valoarea totală a investiţiei este de 1.420.153,24 lei (cu TVA), durata de executie a lucrarilor este de 8 luni, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, POR 2014-2020, Axa prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiții 4.2, „Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului.
Lucrarile de executie vor incepe luna viitoare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.