Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roşie Dâmboviţa este gazdă primitoare pentru cetele de colindători

Autor:

Data: 16 decembrie 2019, 14:06

  •  
  •  
  •  

Tradiţia merge mai departe, iar  Crucea Roşie  Dâmboviţa, şi anul  acesta,  este  gazdă  primitoare  pentru cetele de colindători.

Luni, încă  de la primele ore ale dimineţii, conducerea  Crucii Roşii Dâmboviţa, directorul  Raul Pavelescu, preşedintele- pr. Ionuţ  Ghibanu,fostul director Gheoghe Popescu şi voluntarii  au  primit colindătorii.

Ca în fiecare an, toți colindătorii care au vestit Nașterea Domnului  la Crucea Roşie  Dâmboviţa au primit daruri din partea conducerii.

Cu acest prilej, preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa,  pr. Ionuţ  Ghibanu  a adus alese mulțumiri conducerii executive și voluntarilor de la Crucea Roșie-Filiala Dâmbovița, pentru întreaga activitate pe care o desfășoară în timpul anului, dar mai ales, în această perioadă minunată a sărbătorilor legate de Nașterea Domnului .

De asemenea,  a mulţumit membrilor Biroului Județean și instituțiilor donatoare, în special Consiliului Județean Dâmbovița.

Fostul director Gheoghe Popescu a ţinut să sublinieze faptul că  Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa este o familie care creşte pe zi ce trece.

Directorul  Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu a ţinut  să  sublinieze faptul că  eforturile depuse de voluntarii Crucii Roşii şi activităţile specifice desfăşurate de membrii acesteia nu pot fi trecute uşor cu vederea,  şi  drept urmare le-a transmis un gând de mulţumire şi recunoştinţă.

La fiecare gest de umanitate, Crucea Roşie  Dâmboviţa reușeşte  să aprindă încă o scânteie din focul renașterii speranței în triumful binelui.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.