Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La CJ Dâmboviţa se face administraţie sau se pun la punct afacerile personale ?

Autor:

Data: 13 decembrie 2019, 11:54

  •  
  •  
  •  

Se pare că atât aleşii judeţeni cât şi cei locali nu mai fac faţă problemelor  judeţului şi ale comunităţilor pe care le reprezintă şi lucrează şi peste program, adică în schimbul doi. 

Asta vrem să credem noi  dar  nu este exclus  să  fie cu totul altceva  la mijloc. Imaginile primite de cititori vorbesc de la sine.

Concret, miercuri, la ceas de seară, la sediul CJ Dâmboviţa,  a făcut o vizită domnul vicepreşedinte  Alin Manole însoţit  de viceprimarul  comunei Vişina, Ionuţ Papa. Aşa cum vă mai spunem, vicepreşedintele CJ, Alin Manole  are o strânsă legătură  cu unii aleşi de prin sudul judeţului.  Un exemplu este şi cel de mai sus.

 Vizita a fost una scurtă. La ieşirea  din  CJ Dâmboviţa, viceprimarul  comunei Vişina, Ionuţ Papa avea o mapă cu documente.

Oare, atât  de  arzătoare sunt problemele din comuna Vişina , de a fost nevoie  de această întâlnire  la ceas de seară?

 Mai mult, acele acte ţin strict de activitatea administrativă sau de afacerile personale?

 Totuşi, era  o oră  destul de târzie, la CJ Dâmboviţa  nu se mai lucra iar cei doi domni  ies din forul  administrativ cu nişte acte că doar nu o fi fost un top de coli.

 Mai mult, se pare că interesul era unul foarte mare, având în vedere că domnul viceprimar de la Vişina, cel mai probabil  a mers cu bolidul  personal  şi l-a luat de la domiciliu pe domnul  vicepreşedinte  Alin  Manole. După vizita la CJ, vicepreşedintele Alin Manole se pare că a fost condus  acasă tot  de viceprimarul de la Vişina, cu maşina domniei sale, un bolid pe care nu şi-l permite orice viceprimar.

Toate  aceste întrebări  pe care ni le-am pus, au la bază   faptul că atât  vicepreşedintele CJ cât şi viceprimarul de la Vişina au o strânsă legătură   cu o societate comercială  care este veterană în activităţi  de pietruire pe drumurile judeţene şi  totodată această firmă asigură şi servicii  de  catering  în cadrul unui  proiect implementat de CJ Dâmboviţa.

Mai mult, suntem curioşi  dacă   agentul care asigură paza la Consiliul Judeţean Dâmboviţa  şi era de serviciu miercuri seară,  a aplicat decizia conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa de a legitima  pe  cei care pătrund în sediul instituţiei, adică  dacă l-a legitimat  pe domnul viceprimar  al comunei Vişina, Ionuţ Papa care la ceas de seară a vizitat  sediul administrativ. 

Tindem  să nu credem că s-a  pus în practică expresia “pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”, deşi veche, ilustrează perfect ceea ce se cheamă dublu (sau multiplu) standard. 

Adică, domnul viceprimar al comunei Vişina, Ionuţ Papa  să fi intrat  ca la  el acasă, în sediul administrativ că era cu domnul vicepreşedinte Alin Manole, iar noi, jurnaliştii şi restul  cetăţenilor care au probleme de rezolvat la CJ Dâmboviţa, să fim trecuţi  fie pe nişte coli  sau în registrul de evidenţă .

Oare, domnul preşedinte CJ, Alexandru Oprea  știe  despre acestă vizită la ceas de seară?

Chiar  preşedintele Alexandru Oprea a spus  că acest  demers de legitimare la intrarea în CJ  Dâmboviţa este unul normal   iar „cine nu se conformează  să rămână la uşă”. Păi  dacă domnul viceprimar Ionuţ Papa nu a fost trecut în registru, logic ar fi fost să-l aştepte la uşă  pe domnul vicepreşedinte  Alin Manole  şi nu să urce la etajul 1 şi să plece şi cu mapa cu acte.

Sperăm că cititorii ne vor mai trimite imagini relevante şi cu alte personaje din judeţul Dâmboviţa, surprinse în diferite ipostaze sau situaţii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.